Ckribrahim
Taç
- En İyi Cevap
- 1
Abdullah paylaştığında 13599 TL idi. 400 TL farkla tekrar gelmiş stoklara.
AlınırAbdullah paylaştığında 13599 TL idi. 400 TL farkla tekrar gelmiş stoklara.
Kıyasa aldığın ekran kartı masaüstü versiyon olandır. RTX 2060 Mobile'dan çok çok daha üstün bir ekran kartıdır. Tek sorunu TDP değeri 150W olduğu için soğutma kanadı kaliteli değilse ısınması muhtemel. RTX 3050 4GB yerine 5600M 6GB ekran kartı bana daha makul geliyor.Yazık millet anlamadan, araştırmadan böyle laptoplara para veriyor. 4800H + 5600M yerine gider 11400H + RTX3050-3050 Ti alırım çok daha iyi oyun deneyimi sunar + DLSS sayesinde laptop çok daha uzun ömürlü olur.
5600M dediğiniz kartın dengi Nvidia tarafında 1660 Ti dır, böyle laptoplara bu paraları vermeyin yazık günah.
dün satın aldım. donanım arşivinin kısmen incelediği bir laptop aslında. da dell yazınca çıkıyor. aynı kasa kullanılmış. 1660ti mobilden üstte bir performans veriyor rx5600m işlemci 8c 16t yapısıyla aşırı güçlü. tek sorun bence, tasarım olarak iyi değil. plastik kullanılması da ayrı kötü. onun dışında problem yok. extra m2 takabiliyorsunuz.Abdullah paylaştığında 13599 TL idi. 400 TL farkla tekrar gelmiş stoklara.
1660 Ti mobil. Ayrıca 5600M nasıl 2060 dan çok çok daha üstün bir kart oluyor? bunu hangi bilgi birikimiyle söylüyorsunuz? gerçekten komik, şuan herhangi bir yönetici varsa forumda direkt yanlış bilgiden uyarıyı yemeniz lazım, ben söylesem anında yerdim...Kıyasa aldığın ekran kartı masaüstü versiyon olandır. RTX 2060 Mobile'dan çok çok daha üstün bir ekran kartıdır. Tek sorunu TDP değeri 150W olduğu için soğutma kanadı kaliteli değilse ısınması muhtemel. RTX 3050 4GB yerine 5600M 6GB ekran kartı bana daha makul geliyor.
Kıyasa aldığın ekran kartı masaüstü versiyon olandır. RTX 2060 Mobile'dan çok çok daha üstün bir ekran kartıdır. Tek sorunu TDP değeri 150W olduğu için soğutma kanadı kaliteli değilse ısınması muhtemel. RTX 3050 4GB yerine 5600M 6GB ekran kartı bana daha makul geliyor.
1660 Ti mobil. Ayrıca 5600M nasıl 2060 dan çok çok daha üstün bir kart oluyor? bunu hangi bilgi birikimiyle söylüyorsunuz? gerçekten komik, şuan herhangi bir yönetici varsa forumda direkt yanlış bilgiden uyarıyı yemeniz lazım, ben söylesem anında yerdim...
Attığın linkten bırakıyorum. Hadi diyelim önde, değil de hadi öyle olsun. Millet oyun mu oynayacak? yoksa 3D mark mı oynayacak? gözünüzü seveyim komik komik cümleler kurmayın. Yanlış biliyormuşum dediğiniz zaman kimse sizin canınızı almıyor, yanlışı savunmak için komik durumlara düşüyorsunuz. Oyun laptop un da neden sadece ''oyun performansına'' göre değerlendiriyorsunuz diyeni de gördük ya helal olsun.
Neden sadece oyun performansını değerlendiriyorsunuz ? 3D Mark ve Time Spy testlerinde gayet 2060 mobile'dan önde.
Attığın linkten bırakıyorum. Hadi diyelim önde, değil de hadi öyle olsun. Millet oyun mu oynayacak? yoksa 3D mark mı oynayacak? gözünüzü seveyim komik komik cümleler kurmayın. Yanlış biliyormuşum dediğiniz zaman kimse sizin canınızı almıyor, yanlışı savunmak için komik durumlara düşüyorsunuz. Oyun laptop un da neden sadece ''oyun performansına'' göre değerlendiriyorsunuz diyeni de gördük ya helal olsun.