Neler Yeni

Kadınların yaşadığı korkuyu gelin izleyelim!

StarWars

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
396
İsim
Ural
İlgilendiği Kategoriler
İşlemci, ekran kartı, müzik, futbol.
Kimse yanlış anlamasın ama bir arkadaşın dediği gibi polisin kovaladığı adamları kovalayan kadınların ben dayak yiyorum, ben şiddet görüyorum diyerek adalet aramaya hakkı yoktur.

StarWars

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
396
İsim
Ural
İlgilendiği Kategoriler

Arthur♛Morgan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,599
İsim
sefa korkmaz
İlgilendiği Kategoriler
Red Dead Redemption ve Rockstar ile ilgili her şeye ilgim var
Instagram
sfakorkmaz
Ne denir ne söylenir. Sadece dua edebilirim galiba. Şu ***** cahil erkek topluluğu (şiddet yanlısı itler) geberip gider inşallah.

ijustfaruk

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Bizler linç yemeye geldik vesselam. Bizi kim alabilir :D Değil mi başkanım @Besim Tibuk
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hala karışmadı :D Bekliyorum savunmalarımı not ettim :D
Şunun için not almaya gerek yok maço seviyorum diyip sabıkalı dağ ayılarını temiz kalpli insanlara tercih ettikleri sürece kadına şiddet ve kadın cinayeti haberleri görmeye devam ederiz dediğim yanlış anlaşılmasın hakediyorlar demiyorum kaşınıyorlar bela arıyorlar diyorum

StarWars

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
396
İsim
Ural
İlgilendiği Kategoriler
Şunun için not almaya gerek yok maço seviyorum diyip sabıkalı dağ ayılarını temiz kalpli insanlara tercih ettikleri sürece kadına şiddet ve kadın cinayeti haberleri görmeye devam ederiz dediğim yanlış anlaşılmasın hakediyorlar demiyorum kaşınıyorlar bela arıyorlar diyorum
Yo, düm düz hakediyorlar. Ben keko seviyom ya diyip öyle davranılmaz.

ijustfaruk

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Yo, düm düz hakediyorlar. Ben keko seviyom ya diyip öyle davranılmaz.
Ama öyle dersen bu duruma tepki gösteren herkesi senin gibi düşünenler üzerinden genelliyorlar bu yüzden kadın düşmanı etiketi yiyoruz şiddetin kadını erkeği olmaz ama bela arayanıda bulur

KrofeSSional

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
528
İsim
Kerem Taşdemir
Evlendikten sonra erkeklerin değiştiği görülüyor, çevremde de gördüm internette gördüm. Evlenmeden önce efendi olan adam evlendikten sonra içinden canavar çıkabiliyor.

Ne kadar basitleştiriyor normalleştiriyorsun? Patronun taciz etmesi normal yani? Tek çözüm işten çıkmak mı? O kadının psikolojik durumu ne olacak, hemen iş bulabilecek mi bunları da düşünüyor musun?
Bu basitleştirme veya normalleştirme değil, tecavüz maalesef her ülkede olan bir şey bu Türkiye'ye özgü bir şey değil. Tek çözüm işten çıkmak değil Adalet bakanlığı diye bir şey var. psikolojiden çok fazla anlamam fakat tecavüz olmadığı sürece düzeltebileceğine inanıyorum. Eğer patronun patronu varsa oraya şikayet edersin yoksa farklı bir iş bulmaya çalışırsın. Eğer evlenmeden önce normal bir insan evlendikten sonra canavar çıkıyorsa boşanabilirsin. Eğer darp edildiysen darp raporu alabilirsin.

StarWars

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
396
İsim
Ural
İlgilendiği Kategoriler
Ama öyle dersen bu duruma tepki gösteren herkesi senin gibi düşünenler üzerinden genelliyorlar bu yüzden kadın düşmanı etiketi yiyoruz şiddetin kadını erkeği olmaz ama bela arayanıda bulur
Öyle kadınların düşmanıyım evet sorun yok demelerinde.

marilyn

80+ Silver
Video sadece cinayeti içermiyor, kocaların eşlerinin hayatına karışması, patronlarının kadınları taciz etmesi, otobüste kötü bakışlara maruz kalmak, gece sokakta rahat yürüyememek, eşinden dayak yemek vs. diye gidiyor. Video çok şey anlatıyor aslında ama anlayana. Bunun erkeği kadını tabii ki yok ama ülkemizde görüyoruz ki kadınlar birer obje olarak görülüyor. Kocasının hizmetçisi olarak görülüyor. bunlara dikkat çekmeye çalışılmış.
Önceki konudaki gibi çıkar ilişkisi erkek kendine mutfak robotu arıyor kadında ona para verecek birisini sonuç eğer çocukları varsa olan çocuklara oluyor

Bence burada erkekler yada kadınlar olarak ayrım yapmak mantığa aykırı bu olaylarda hem erkeklerin hemde kadınların suçu var iyi terbiye edilmemiş aile terbiyesi görmemiş erkek ve kadınlar bu tip davranışlar sergiliyor haberlerde geçmeyen ama güvenlik görevlisini taciz eden kadının videosu tw de paylaşıldı kaç kişi gördü veya toplu alanda bir kadına sözlü taciz edildi kaç kişi duydu kaç kişi müdahale etti
Toplum iyice duyarsızlaşıyor hükümet caydırıcı cezalar verirse çıkar ilişkileri biterse o zaman sağlıklı bir toplum oluruz diye düşünüyorum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,029,793
Üyeler
163,220
Son üye
VixToix037
Top Bottom