Bu başlıkta sorduğunuz soruyu kapsayan dişi üreme organına sahip bireylere "Kadın" DİYEMEZSİNİZ.
Evet nasıl duyar ama, bu lafıma karşı çıkıp bana sövecek olan varsa şimdiden engellesin.
Aklı olup anlayacak olana da kapım açık.
Şu ana kadar sosyal açıdan karışıklıklar yaşadığım hayatımda 1.5 senedir ilk defa bir dişi bireyin nasıl kadın olduğunu anlayabilmiş durumdayım.
Ben kadının kadın olmasını sevgilimden öğrendim. Beni ben olduğum için uyumlu olduğumuz için seven birisi kendisi.
Bana göre kadının tanımı maddeler halinde şu şekildedir;
-Karşı cinsten arkadaşı olmaması (benim arkadaşımla onayım takdirinde arkadaş olması hariç)
-Sosyal medya hesapları tamamen erkeklerden arındırılmış sadece kendi başına takılan,
-Dışarıda gözü olmayan,
-Giyimini hem kendi hem de sevgilisi için yapan,
-Dolayısıyla açık giyinme merakı olmayan hatta vücudunu belli etme merakı olmayan,
-Sadık
-Bunlar beraberinde kıskanç,
-Hayatının merkezinde partnerini tutan,
-Saygı gösteren,
Kişi ancak kadındır. Diğerleri sadece ergendir ortamcıdır. Bu maddelerin erkek versiyonunu ben de sağlayan biriyim. Ve bu saydıklarımı karşılıklı kabul eden bir ilişkiniz olursa veya olmuşsa beni gerçekten anlarsınız.
Bunların hiçbiri bağnazlıkla alakalı değil olmadı da. Günümüzde genişliğin modernleştirmesi bunları kabullenmenizi de zorlayabilir ama umurumda değil. Bu sayılanlar ilişki için de temel taşlardır.
Tabii ki bunların hepsini bir arada kimsede bulamayacaksınız ben bile bu şekilde bulmadım. Bazı saydıklarım yoktu, bende de yoktu ama karşımdaki insanın bana saygısı ve sevgisi ve aynı şekilde benim ona olan saygı sevgim her şeyi yerine oturttu.
Parası olmayanı ancak annesi seven diyecekler olursa da. Benim hiçbir zaman cebimde tam param olmadı arkadaşlar. Bahaneler sadece istemeyenler için ve öyle de kalacak. Karşındaki neye göre nasıl değişir/değişti diyenler olursa ekstra cevaplarım öbür türlü çok uzar.