Neler Yeni

Kadınların beklentisi nedir? Çoğu kadın neden hayırlı erkeklerle değil?

MehmetV2

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,232
İsim
Mehmet emre börekçi
Olay bence eğitim ve kişisel gelişimle alakalı herkes dengi dengine bir insan bulur genel olarak efendi düzgün erkek genellikle kendini çeşitli açılardan geliştirmiş ve ilişikiye hazır bir halde oluyor peki ya kızlar? Kızlar günümüz sosyal medyası sebebiyle kendilerine olan talebin çok olduğunu düşünüyor boş cinsel ilişki talepleri bile onları tatmin ediyor ve seçilen konumundan seçen konuma geçiyorlar elbette düzgün erkek diğer maymun erkek gibi her dediğine okey demeyeceği sunulan bir fikire karşıt bir argüman sunacağı için kızlar açısından çekilemez olarak görülüyor sonucunda keko dediğimiz erkekler seçiliyor.

Shourd

80+ Gold
habere çıkmayı seviyor öyleleri

Pukiina

80+ Bronze
Kaliteli olanı zaten akademik alanda da sosyal alanda da kendini geliştirmiş zeki kızlar daha düzgün ilişkiler kuruyor. Yazılanlardaki çoğu tanımlamadaki kız grubu genellikle hayatta bir amacı olmamış ya da olduysa da elinden alındığı için kendisini değiştirmiş veya bozmuş kız tipleri. O tür kızlardan fayda beklemektense güzel, zeki kültürlü kendini geliştirmiş bir kızla olmak daha mantıklı. Öbür türlüsü zaten 3 gün o iguanada 5 gün o habeş maymununda gezen tipleme kızlar. Onlar da ne kadar güzel olursa olsun hayır beklemek akıl kaarı iş değil.

Mechanist

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,461
İsim
Sarp Yılmaz
Kalıtsal biyolojik bir seçilim, kim daha erkekse o daha çok seçilir. Tabi şimdiki zamanın "kekoları" erkek olmayı becerebiliyor belki ama adam olmayı beceremiyor, şimdinin gençleri de "erkek" dahi olamıyor, ben de 22 yaşındayım aslında ama benim söylediğim 15-20 arası tiktoker erkekler.
Kekolar cinsiyetleri gereği erkek maalesef ve şu anki kızlar da beğeniyor nedense dolayısıyla da temiz dediğimiz erkekler de ne yazık ki ya kırılan taraf ya da yalnız taraf oluyor.

Dahası  
Reaksiyon skoru
895
İsim
Talha Açıkgöz
en iyi sen bilen kanka
Mesaj otomatik birleştirildi:

ben size iyi insan olmayın demiyorum ki ezik olmayın diyoreum
Ezik olduğumuzu kim söyledi sadece gerektiği yerde konuşuyoruz çok konusmak iyi bir şey değil insanlar konuşmanın sosyalleşme olduğunu ve bununda iyi bir şey olduğunu sanıyor

Hudzell

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,515
İsim
Hakan
İlgilendiği Kategoriler
Mining, Trading, Kripto, Crack
Bu başlıkta sorduğunuz soruyu kapsayan dişi üreme organına sahip bireylere "Kadın" DİYEMEZSİNİZ.
Evet nasıl duyar ama, bu lafıma karşı çıkıp bana sövecek olan varsa şimdiden engellesin.
Aklı olup anlayacak olana da kapım açık.

Şu ana kadar sosyal açıdan karışıklıklar yaşadığım hayatımda 1.5 senedir ilk defa bir dişi bireyin nasıl kadın olduğunu anlayabilmiş durumdayım.
Ben kadının kadın olmasını sevgilimden öğrendim. Beni ben olduğum için uyumlu olduğumuz için seven birisi kendisi.
Bana göre kadının tanımı maddeler halinde şu şekildedir;
-Karşı cinsten arkadaşı olmaması (benim arkadaşımla onayım takdirinde arkadaş olması hariç)
-Sosyal medya hesapları tamamen erkeklerden arındırılmış sadece kendi başına takılan,
-Dışarıda gözü olmayan,
-Giyimini hem kendi hem de sevgilisi için yapan,
-Dolayısıyla açık giyinme merakı olmayan hatta vücudunu belli etme merakı olmayan,
-Sadık
-Bunlar beraberinde kıskanç,
-Hayatının merkezinde partnerini tutan,
-Saygı gösteren,

Kişi ancak kadındır. Diğerleri sadece ergendir ortamcıdır. Bu maddelerin erkek versiyonunu ben de sağlayan biriyim. Ve bu saydıklarımı karşılıklı kabul eden bir ilişkiniz olursa veya olmuşsa beni gerçekten anlarsınız.
Bunların hiçbiri bağnazlıkla alakalı değil olmadı da. Günümüzde genişliğin modernleştirmesi bunları kabullenmenizi de zorlayabilir ama umurumda değil. Bu sayılanlar ilişki için de temel taşlardır.

Tabii ki bunların hepsini bir arada kimsede bulamayacaksınız ben bile bu şekilde bulmadım. Bazı saydıklarım yoktu, bende de yoktu ama karşımdaki insanın bana saygısı ve sevgisi ve aynı şekilde benim ona olan saygı sevgim her şeyi yerine oturttu.

Parası olmayanı ancak annesi seven diyecekler olursa da. Benim hiçbir zaman cebimde tam param olmadı arkadaşlar. Bahaneler sadece istemeyenler için ve öyle de kalacak. Karşındaki neye göre nasıl değişir/değişti diyenler olursa ekstra cevaplarım öbür türlü çok uzar.

MehmetV2

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,232
İsim
Mehmet emre börekçi
Bu başlıkta sorduğunuz soruyu kapsayan dişi üreme organına sahip bireylere "Kadın" DİYEMEZSİNİZ.
Evet nasıl duyar ama, bu lafıma karşı çıkıp bana sövecek olan varsa şimdiden engellesin.

Şu ana kadar sosyal açıdan karışıklıklar yaşadığım hayatımda 1.5 senedir ilk defa bir dişi bireyin nasıl kadın olduğunu anlayabilmiş durumdayım.
Ben kadının kadın olmasını sevgilimden öğrendim. Beni ben olduğum için uyumlu olduğumuz için seven birisi kendisi.
-Karşı cinsten arkadaşı olmaması (benim arkadaşımla onayım takdirinde arkadaş olması hariç)
-Sosyal medya hesapları tamamen erkeklerden arındırılmış sadece kendi başına takılan,
-Dışarıda gözü olmayan,
-Dolayısıyla açık giyinme merakı olmayan hatta vücudunu belli etme merakı olmayan,
-Sadık
-Saygı gösteren,

Kişi ancak kadındır. Diğerleri sadece ergendir ortamcıdır. Bu maddelerin erkek versiyonunu ben de sağlayan biriyim. Ve bu saydıklarımı karşılıklı kabul eden bir ilişkiniz olursa veya olmuşsa beni gerçekten anlarsınız.
Bunların hiçbiri bağnazlıkla alakalı değil olmadı da. Günümüzde genişliğin modernleştirmesi bunları kabullenmenizi de zorlayabilir ama umurumda değil. Bu sayılanlar ilişki için de temel taşlardır.

Tabii ki bunların hepsini bir arada kimsede bulamayacaksınız ben bile bu şekilde bulmadım. Bazı saydıklarım yoktu, bende de yoktu ama karşımdaki insanın bana saygısı ve sevgisi ve aynı şekilde benim ona olan saygı sevgim her şeyi yerine oturttu.

Parası olmayanı ancak annesi seven diyecekler olursa da. Benim hiçbir zaman cebimde tam param olmadı arkadaşlar. Bahaneler sadece istemeyenler için ve öyle de kalacak. Karşındaki neye göre nasıl değişir/değişti diyenler olursa ekstra cevaplarım öbür türlü çok uzar.
Hepsi birden olsun 18'ime girdiğim gün evlenirim zaten sıkıntı şu 1 tanesini bile sağlayamıyorlar

Hudzell

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,515
İsim
Hakan
İlgilendiği Kategoriler
Dahası  
Reaksiyon skoru
895
İsim
Talha Açıkgöz

-Dışarıda gözü olmayan,
-Sadık
-Saygı gösteren,

çok ama çok haklısınız daha nazik bir sekilde hitap etmek için yazmıstım sadece yoksa tanıştığım 100 kadından sadece 2-3üne gerçekten "kadın" diyebilirim

Hudzell

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,515
İsim
Hakan
İlgilendiği Kategoriler
çok ama çok haklısınız daha nazik bir sekilde hitap etmek için yazmıstım sadece yoksa tanıştığım 100 kadından sadece 2-3üne gerçekten "kadın" diyebilirim
Sizin niyetinizi anladım zaten sizlik sıkıntım yok hocam. Belki bu konu arama motorunda birinin önüne düşerse cevap niteliğinde olur hem. :D
Ahir zamandayız valla.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,015,887
Üyeler
160,897
Son üye
diger_yusuf
Top Bottom