Kadir Mısıroğlu kimdir?

The Batman

80+ Gold
Reaksiyon skoru
3,226
Bu adam hakkinda çok bilgim yok ama arkasinda bir kitle oldugunu gördüm seviyeyi bozmadan kadir misiroglu sizce kimdir amaci nedir

Ekler

• images (1).jpeg
    images (1).jpeg
    24 KB · Hit: 107
yorum yapmaya gerek olmayan kişi

Bu adam hakkinda çok bilgim yok ama arkasinda bir kitle oldugunu gördüm seviyeyi bozmadan kadir misiroglu sizce kimdir amaci nedir
Stalin'in kumlara Ayetel Kürsi okuduğunu ve bu kumları askerlerin üstüne döktüğünü iddia eden, yurtdışındayken bir sürü insanı size boğazın kenarında ev veriyorum vaadiyle kandıran, tayyibe oy vermeyen kafirdir diyebilen, saat dokuzu beş geçe kenefe gidin diyebilen bir zavallıdır.

Atatürk düşmanlığıyla tanınan bir zat. Atatürk'ü hilafeti kaldırması, şer'i şerifi lağvetmesi, laikliği getirmesi gibi hususlardan ötürü sevmez. Amacı görüşlerini geniş bir kitleye duyurmak. Bazı konularda kendisine katılsam da genel olarak sevmem.

Stalin'in kumlara Ayetel Kürsi okuduğunu ve bu kumları askerlerin üstüne döktüğünü iddia eden
Araştırdım. "Bir hocamdan duydum, o da Türkmenistan'da bu olayın canlı şahidinden duymuş. Olup olmadığını bilmiyoruz, niçin yapıldığı da muamma fakat eğer olduysa şöyle böyle..." diyor. Kısacası bu iddiayı ortaya atıp kesinlikle oldu deyip "Allah'ın hikmeti yav." diye laflar etmemiş. Bunu örnek vererek dinsizler üzerinden bir eleştiri yapmış sohbet esnasında. Cımbızlama söz yani bu dediğin.

Yurtdışındayken bir sürü insanı size boğazın kenarında ev veriyorum vaadiyle kandıran
Bu yalan. Böyle bir şey yok.

Tayyibe oy vermeyen kafirdir diyebilen
Bu da yalan. Çarpıtma.

Saat dokuzu beş geçe kenefe gidin diyebilen bir zavallıdır.
Bu doğru. Kendisi Atatürk'ü zerre sevmediğini defaatle belirtiyor. Bu da onlardan biri. Saygısızca bir üslup.

Delinin tekidir normalde bir şey derdim uyarı yemek istemiyorum.
Zaten Atatürk'ü sevmeyen, Atatürk'e saygı duymayan bir ''Türkten'' Türkiye'ye fayda gelmez.
Doğrusu bu herif türk bile değildir kesin.

Fesli Yunan evladı.
Yunan Mezalimi adlı kitabıyla Yunanlara ülkede ilk sallayanlardan adam. Günahı kadar sevmiyor Yunanları. Öyle ki ileri derecede Türkçü Nihal Atsız bile takdir etmiş zamanında. İnan et geçmişte bizimle uğraşan pek çok Batı eksenli tiplere karşı senden, benden fazla ter dökmüştür. Görüşleriniz tamamen farklı eksende olabilir fakat birini eleştirirken yalana başvurmayın.

Doğrusu bu herif türk bile değildir kesin.
Türk. Milletine ve dinine bağnazca bağlı. Öyle böyle değil yani.

Yunan Mezalimi adlı kitabıyla Yunanlara ülkede ilk sallayanlardan adam. Günahı kadar sevmiyor Yunanları. Öyle ki ileri derecede Türkçü Nihal Atsız bile takdir etmiş zamanında. İnan et geçmişte bizimle uğraşan pek çok Batı eksenli tiplere karşı senden, benden fazla ter dökmüştür. Görüşleriniz tamamen farklı eksende olabilir fakat birini eleştirirken yalana başvurmayın.
Takmayacagim takmayacagim diyorum ama senin kadar yobaz bir insan görmedim. Sen nasıl yasayabiliyorsun bu kafayla ya hayret. Hiç mi eşin dostun yok hiç mi arkadaşın yok. Şu vatan hainini bile sadece Müslüman olduğu için savunuyorsun ya senin kadar yobazını 5 karısı olan Arap erkeklerinde bile görmedim. O kadar tiksinçsin ki mod olduğun için engelleyemiyorum bile. Tacize devam et.

Takmayacagim takmayacagim diyorum ama senin kadar yobaz bir insan görmedim. Sen nasıl yasayabiliyorsun bu kafayla ya hayret. Hiç mi eşin dostun yok hiç mi arkadaşın yok. Şu vatan hainini bile sadece Müslüman olduğu için savunuyorsun ya senin kadar yobazını 5 karısı olan Arap erkeklerinde bile görmedim. O kadar tiksinçsin ki mod olduğun için engelleyemiyorum bile. Tacize devam et.
Yahu adamı savunduğum, üstad bellediğim tek bir yazımı gösterin internette. Karambole sıkıyorsunuz anca. Öylesine sığ bakıyorsunuz ki olaylara. Birtakım kişilerin doğrusuna doğru, yanlışına yanlış denince köpürüyorsunuz. Karşı tarafı hemen yobaz belliyorsunuz. Hakaretler edip işin içinden çıkmaya çalışıyorsunuz. Burada dinsiz biri hakkında da böyle mesnetsiz iddialarda bulunsan yanlışsan belirtirim. Kişilerden bağımsız birtakım konuları konuşsan da yanlışını belirtirim. Beni ateistlik nedir, evrim nedir gibi konularda da görürsün bu tür konularda da görürsün. Dinsizlerle de Müslümanlarla da tartıştığımı görürsün. Ben olaylara objektif bakıyorum. Asıl problem senin gibilerin içinde bulunduğu bu taassubi tavrın vahametini fark etmeden ona buna sürekli sallaması. Bunları bir de öyle biz öz güvenle söylüyorsunuz ki. Doğru söylüyormuş gibi. Dunning-Kruger efektin zirvesindesiniz.

Yahu adamı savunduğum, üstad bellediğim tek bir yazımı gösterin internette. Karambole sıkıyorsunuz anca. Öylesine sığ bakıyorsunuz ki olaylara. Birtakım kişilerin doğrusuna doğru, yanlışına yanlış denince köpürüyorsunuz. Karşı tarafı hemen yobaz belliyorsunuz. Hakaretler edip işin içinden çıkmaya çalışıyorsunuz. Burada dinsiz biri hakkında da böyle mesnetsiz iddialarda bulunsan yanlışsan belirtirim. Kişilerden bağımsız birtakım konuları konuşsan da yanlışını belirtirim. Beni ateistlik nedir, evrim nedir gibi konularda da görürsün bu tür konularda da görürsün. Dinsizlerle de Müslümanlarla da tartıştığımı görürsün. Ben olaylara objektif bakıyorum. Asıl problem senin gibilerin içinde bulunduğu bu taassubi tavrın vahametini fark etmeden ona buna sürekli sallaması. Bunları bir de öyle biz öz güvenle söylüyorsunuz ki. Doğru söylüyormuş gibi. Dunning-Kruger efektin zirvesindesiniz.
Dostum yazdıklarını okumuyorum bile, okundu olarak işaretle diyorum sadece. Lütfen beni taciz etmeyi bırakır mısın, tiksinç bir durum.

Dostum yazdıklarını okumuyorum bile, okundu olarak işaretle diyorum sadece.
Doğru kabul ettiğin düşünceye öyle körü körüne bağlısın ki. İşine gelmeyen yazılara karşı da direkt üslubunu bozup saygıdan uzaklaşıyorsun. Sonra da böyle tavır takınıyorsun ilkokul çocuğu gibi. Tanıma tam uyuyorsun. Bir de bana yobaz diyorsun. Yobaz kavramını bile içselleştirmişsin. Ne denir ki sana karşı? Umarım zihninde yuva yapmış bu denli büyük ön yargının farkına varırsın yakın zamanda. Sana tavsiyem, benim gibi olma. Eşinden dostundan başka insanlarla da iki kelam et ki farklı fikirlere açık olasın. :)

Geri