Neler Yeni

Kafam aşırı karışık yardımcı olur musunuz?

Dahası  
Reaksiyon skoru
86
İsim
Yusuf Mert Tatar
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar/Yazılım/Mühendislik
Bütçe
185000
Bu sabah @MuratTheFounderOfGariban sayesinde mouselar hakkında cahilliğim nedeni ile bir araştırmaya girdim ve o sırada dost kayaoğlunun bir videosuna rastladım evangelion 4090 lı bir sistem toplamış fiyatı yaklaşık olarka 180 bin civarı şuan 2 bilgisayarım var ana olarak 4060'lı olanı kullanıyorum ancak vakti bitmek üzere gibi hissettim diğer bilgisayarım ise iş bilgisayarım 4060 üzerinden 4090 evangelion kasaya geçmek doğru olur mu çünkü bende evangelion hayranıyımdır ve kasa da şık göründü ama yorumu size bırakıyorum sizce alınır mı? Size göre alabilirim de almayabilirim de

Kıvanç🖱️

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,715
İsim
Kıvanç
İlgilendiği Kategoriler
Donanım, Çevre Birimleri, Sistem Toplama, İndirimler
Bu sırada Evangelion nedir bilmeyen ben :rolleyes:

Dahası  
Reaksiyon skoru
86
İsim
Yusuf Mert Tatar
İlgilendiği Kategoriler
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bir anime daha çok felsefik ve depresif bir atmosfere sahip olan ama bunu detaylı bir şekilde izlersen anlayabileceğin bir anime bir başyapıt kısacası

Dahası  
Reaksiyon skoru
12,169
İsim
Murat Orhan
Anime hocam
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bir anime daha çok felsefik ve depresif bir atmosfere sahip olan ama bunu detaylı bir şekilde izlersen anlayabileceğin bir anime bir başyapıt kısacası
Çok güzel bir anime fakat 180 bin tllik bir kasaya geçmeye değecek kadar değil yani.

Evangelion seri parçalar çok çok pahalı o yüzden ben hayır diyorum.

Dahası  
Reaksiyon skoru
86
İsim
Yusuf Mert Tatar
İlgilendiği Kategoriler
Anime hocam

Çok güzel bir anime fakat 180 bin tllik bir kasaya geçmeye değecek kadar değil yani.

Bilmem takıntı oluşturdu kafamda çünkü özel seri kasalar ve parçalar çok çıkmıyor ileride belkide değerlenebilir diye bir düşünce var kafamda aynı zamanda animeyi zaten seviyorum ve sistem aşırı güçlü

Hocam yani ne denir bilmiyorum ama geçilmez yani orası kesin. Jujutsu Kaisen olsa alınırdı ama xasdmaçsdasd

Dahası  
Reaksiyon skoru
12,169
İsim
Murat Orhan
Bilmem takıntı oluşturdu kafamda çünkü özel seri kasalar ve parçalar çok çıkmıyor ileride belkide değerlenebilir diye bir düşünce var kafamda aynı zamanda animeyi zaten seviyorum ve sistem aşırı güçlü
Hocam değerleneceğini sanmıyorum çünkü ileride sistem ve parçalar da eskiyecek her ne kadar şuan yeni olsalarda. 180k bağlamaya değmeyecektir rahatlıkla söyleyebilirim.

Hocam yani ne denir bilmiyorum ama geçilmez yani orası kesin. Jujutsu Kaisen olsa alınırdı ama xasdmaçsdasd
JK daha kötü seri objektif olmak gerekirse. Evangelionla kıyaslanamaz bile

Dahası  
Reaksiyon skoru
86
İsim
Yusuf Mert Tatar
İlgilendiği Kategoriler
Anime hocam

Ancak tamamdır neden geçerli olabilecek bir sebep ve hocam mouse araştırmamı yaptım haberiniz olsun evet önerdiğim mouse biraz eski ama benim işimi görüyor ya bana yeter hocam yine de siz haklıymkşsınız prdn sabah için

Hocam değerleneceğini sanmıyorum çünkü ileride sistem ve parçalar da eskiyecek her ne kadar şuan yeni olsalarda. 180k bağlamaya değmeyecektir rahatlıkla söyleyebilirim.

JK daha kötü seri objektif olmak gerekirse. Evangelionla kıyaslanamaz bile
Hani bir de ocak zammı fslan gelecek ya oradan belki bir değer kırması yaşanabilir diye de düşündüm

Dahası  
Reaksiyon skoru
86
İsim
Yusuf Mert Tatar
İlgilendiği Kategoriler
Dahası  
Reaksiyon skoru
86
İsim
Yusuf Mert Tatar
İlgilendiği Kategoriler
Dahası  
Reaksiyon skoru
12,169
İsim
Murat Orhan
Ancak tamamdır neden geçerli olabilecek bir sebep ve hocam mouse araştırmamı yaptım haberiniz olsun evet önerdiğim mouse biraz eski ama benim işimi görüyor ya bana yeter hocam yine de siz haklıymkşsınız prdn sabah için

Hani bir de ocak zammı fslan gelecek ya oradan belki bir değer kırması yaşanabilir diye de düşündüm
Bahsettiğimiz sistem evangelion olmasa yarı yarıya daha ucuza geliyor neredeyse o nedenle ben önermem şahsen.

bir iki parçayı evangelion alıp pahalı olanları normal alabilirsin çok istiyor isen ama.

Top Bottom