Neler Yeni

Kafam bulanıkmış gibi hissediyorum.

Elein

80+
Bu Kullanıcının Doğum Günü!
Dahası  
Reaksiyon skoru
65
İsim
Emre
Eskiden çoğu şeyde kafam iyi çalışırdı genel olarak aşırı iyi odaklanabiliyordum fakat şimdi hiçbir şeye odaklanamıyorum örneğin derste dersi dinlerken kafam bir anda başka şeylere kayıyor veya bir anda kafamda hikayeler oluşturuyorum eğlenceli oluyor diye ve dersten kopuyorum. Ayrıca eskiden kesinlikle yapmam dediğim ve yapmadığım dikkat hatalarını günde en az 5-10 kere yapıyorum ve sakarlığım arttı. İsim hafızam çok zayıfladı izlediğim dizilerde çoğu isimleri hatırlayamıyorum sınıf arkadaşlarımın isimlerini de unutuyorum. Matematikte işlem yaparken içime bir anda sancılar giriyor. Eskiden denemelerde bu his olurdu fakat üstesinden gelebiliyordum ama şimdi örneğin bir yazılıya girdiğimde çok çıkmaza girersem ve stres başlarsa bildiğiniz beynim bloke ediyor ve sancılar başlıyor içimde. Bunu durdurmak için 2-3 saniye bekleyip tekrar okuyorum soruyu. Büyük ihtimalle sorun bilgisayarı aşırıya kaçırmamdan kaynaklı ayrıca instagramda da günde 3 saat falan geçiriyormuşum galiba en son baktığımda. Derslere ilgim alakam tamamen çöküşe geçti yapamadıkça moralim bozuluyor ve çoğu dikkat hatasından veya konunun ortasında başka bir yere dalmaktan oluyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ve bu olaylar son 2 yılda falan olmaya başladı ve gittikçe artıyor. Artık kendimi cidden değişik hissediyorum çünkü bu eskiden derslerde iyiydim vay be ne oldu bana muhabbeti değil genel olarak kafam dağınık

Son düzenleme:

Kıvanç🖱️

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,809
İsim
Kıvanç
İlgilendiği Kategoriler
Donanım, Çevre Birimleri, Sistem Toplama, İndirimler
Çözümü var çok üzülme;
18'den küçük isen Çocuk Ergen Ruh ve Sinir Hastalıkları uzmanına bu durumunu anlat. 18+ isen de Ruh Sağ. ve Hast. doktoruna git. Onlar hallederler.
Bu arada dgko kardeş.

5 yıldır böyleyim ve hâlâ cözümü bulamadım
Çözümü var çok üzülme;
18'den küçük isen Çocuk Ergen Ruh ve Sinir Hastalıkları uzmanına bu durumunu anlat. 18+ isen de Ruh Sağ. ve Hast. doktoruna git. Onlar hallederler.
Bu arada dgko kardeş.

USTUEM

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
152
İsim
Emir
5 yıldır böyleyim ve hâlâ cözümü bulamadım
Ayni sekilde

Eskiden çoğu şeyde kafam iyi çalışırdı genel olarak aşırı iyi odaklanabiliyordum fakat şimdi hiçbir şeye odaklanamıyorum örneğin derste dersi dinlerken kafam bir anda başka şeylere kayıyor veya bir anda kafamda hikayeler oluşturuyorum eğlenceli oluyor diye ve dersten kopuyorum. Ayrıca eskiden kesinlikle yapmam dediğim ve yapmadığım dikkat hatalarını günde en az 5-10 kere yapıyorum ve sakarlığım arttı. İsim hafızam çok zayıfladı izlediğim dizilerde çoğu isimleri hatırlayamıyorum sınıf arkadaşlarımın isimlerini de unutuyorum. Matematikte işlem yaparken içime bir anda sancılar giriyor. Eskiden denemelerde bu his olurdu fakat üstesinden gelebiliyordum ama şimdi örneğin bir yazılıya girdiğimde çok çıkmaza girersem ve stres başlarsa bildiğiniz beynim bloke ediyor ve sancılar başlıyor içimde. Bunu durdurmak için 2-3 saniye bekleyip tekrar okuyorum soruyu. Büyük ihtimalle sorun bilgisayarı aşırıya kaçırmamdan kaynaklı ayrıca instagramda da günde 3 saat falan geçiriyormuşum galiba en son baktığımda. Derslere ilgim alakam tamamen çöküşe geçti yapamadıkça moralim bozuluyor ve çoğu dikkat hatasından veya konunun ortasında başka bir yere dalmaktan oluyor

Ve bu olaylar son 2 yılda falan olmaya başladı ve gittikçe artıyor. Artık kendimi cidden değişik hissediyorum çünkü bu eskiden derslerde iyiydim vay be ne oldu bana muhabbeti değil genel olarak kafam dağınık
Ayni sorunlari yasiyorum takibe aldim umarim bir cozum bulunur. Dogum gununuz kutlu olsun.

Elein

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
65
İsim
Emre
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ayni sekilde

Ayni sorunlari yasiyorum takibe aldim umarim bir cozum bulunur. Dogum gununuz kutlu olsun.
Sağolun hocam eğer bugün gidersem bi doktora anlatacağım

Elein

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
65
İsim
Emre
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Çözümü var çok üzülme;
Bu arada dgko kardeş.
Sağ olun hocam 16 yaşına girdim bugün. Bakıp randevu alacağım.

Sicilime islemeyecek olsa ben de giderdim.bunu goze alarak gidin
:O Sicillik ne olayı var?

USTUEM

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
152
İsim
Emir
Askeriye veya kamu kurumlarinda benzer bir is dusunuyorsan almiyorlar.

ZEO.

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
128
İsim
berkay

Kamu kurumlarında işe alım zorlaşıyor
Doğum gününüz kutlu olsun

Elein

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
65
İsim
Emre

ZEO.

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
128
İsim
berkay
Yok hocam dişçilik düşünüyorum şu sorun çözülsün yeter.

Teşekkürler hocam.
Çocuk doktoru olarak başlamanı tavsiye etmem restoratif oku akşama kadar maksimum 8-10 hasta bakıyorlar

Kıvanç🖱️

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,809
İsim
Kıvanç
İlgilendiği Kategoriler
Donanım, Çevre Birimleri, Sistem Toplama, İndirimler
Sicilime islemeyecek olsa ben de giderdim.bunu goze alarak gidin
Bu sadece belli başlı tanı alan hastalar için geçerli dostum. Herkes için doğru bir bilgi değil isterseniz düzeltin ki insanları yanlışla yönlendirmeyin. Hem bazı hastalığı olanların da mesela silahlı bir işi yapmamaları gerekiyor sonuçta değil mi?

Elein

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
65
İsim
Emre
Bu sadece belli başlı tanı alan hastalar için geçerli dostum. Herkes için doğru bir bilgi değil isterseniz düzeltin ki insanları yanlışla yönlendirmeyin. Hem bazı hastalığı olanların da mesela silahlı bir işi yapmamaları gerekiyor sonuçta değil mi?
Zaten burda boş yaptım ama asıl önemli olan doktor ne diyecek. Belki de ilgisizliğimdendir benim suçumdandır falan filan bi gitmek lazım.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,072,140
Üyeler
170,310
Son üye
Ba2hanturkoglu
Top Bottom