Neler Yeni

Kafama bilgisayar kasası düştü

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,116
İsim
Osman
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar
Geçmiş olsun beyincik olmazsa yürüyemezsin durumunuz ciddiymiş
evet öyleymiş doktarlar konuşurken duydum fizik tedavimi ne uyguluycaklarmış bana korkuyorum biraz can acıtıyor diye duydum
Mesaj otomatik birleştirildi:

hastaneden kaçsam bir şey olurmu

The Batman

80+ Silver
evet öyleymiş doktarlar konuşurken duydum fizik tedavimi ne uyguluycaklarmış bana korkuyorum biraz can acıtıyor diye duydum

La de get milletinin canı burnunda buda trol konu açmış fizik tedavi diyor sanki kafasına araba düşmüş bide hastaneden kaçsam mı diyor

FronX

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,679
İsim
Deniz Efe

hocam trol konu mu ciddi misiniz? böyle bir şey de hastaneden kaçmak falan? sakat kalmak mı istiyorsunuz :D

Dahası  
Reaksiyon skoru
2,116
İsim
Osman
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar
hocam trol konu mu ciddi misiniz? böyle bir şey de hastaneden kaçmak falan? sakat kalmak mı istiyorsunuz :D
hastaneden kaçmak işin eğlencesi mizah amaçlı yazdım onu yoksa ciddiyim

zaman zaman bazı hareketleri yapmakta zorlanıyorum sadece acaba bunu fizik tedaviyle düzeltebilirlermi diye düşündüm o fizik tedavi hakkında konuştukları kişide ben değil bir başkasıymış ondan dedim
La de get milletinin canı burnunda buda trol konu açmış fizik tedavi diyor sanki kafasına araba düşmüş bide hastaneden kaçsam mı diyor

Maryo

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Saçma demeyin kafanın ne işi var orda diye demeyin öncelikle
Olay şu
Ben masayı çekmiştim arkasındaki kabloları yatarak düzenliyor tozunu alıyordum ve yanlışlıkla fazla kuvvet uyguladım ve kasa sallanıp masamdan kafama düştü ne yapmalıyım bu durumda görünürde kasada bir problem gözükmüyor ama kafam şisti biraz hastaneye gidiyim mi yoksa kalsin mi yarına geçermi
Kafa bu her türlü acile gidiniz.
Büyük kalıcı bir hasara neden olmuş bile olabilir.

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Top Bottom