Mehmet Akif Ersoy Hastanesinde radyolojideyim. Yollayın arkadaşı gelsin bi bakalım djksnflgfdlkngfdikmgfd3-4 kez röntgen çekerlerse korkmayın beyini bulamadıklarındandır
Mehmet Akif Ersoy Hastanesinde radyolojideyim. Yollayın arkadaşı gelsin bi bakalım djksnflgfdlkngfdikmgfd3-4 kez röntgen çekerlerse korkmayın beyini bulamadıklarındandır
Mehmet Akif Ersoy Hastanesinde radyolojideyim. Yollayın arkadaşı gelsin bi bakalım djksnflgfdlkngfdikmgfd
Konuyu Ciddi yazmıştım
hocam bende maytap geçecektim ama madem öyle ciddi cevap vereyimKonuyu Ciddi yazmıştım
Aa abi sen buralarda mıydın. Yeminle bugün aklıma geldin ha dedim bi alamancı abimiz vardı rambo nerelerdeydi dedim vallaha.Sevsem bi dert
Salsam bi dert
Dalsam bi dert
Nedesem bi dert
adamda brain yok ettiniz.
Sen tiktok kullanıyon mu ? Bence tiktok yüzünden böyle oldu.Konuyu Ciddi yazmıştım
Selamlar kral.Aa abi sen buralarda mıydın. Yeminle bugün aklıma geldin ha dedim bi alamancı abimiz vardı rambo nerelerdeydi dedim vallaha.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Sen tiktok kullanıyon mu ? Bence tiktok yüzünden böyle oldu.
Böyle bi konu açtığına göre olmuş galibaOkulda bir gün kafama 3-4 kere top geldi,
Beyin hücrelerime bişey olmuş olabilir mi? IQ'um düşmüş olabilirmi?
Tiktoka tövbeliyimSen tiktok kullanıyon mu ? Bence tiktok yüzünden böyle oldu.
Yaşım 14 ve bunu ciddi ciddi sorguladım,Neyse güldük eğlendik muhtemelen yaşı küçük bir arkadaşımız kalbinin kırılmasını istemeyiz. Soruna cevap veriyorum hayır IQ düşürmez rahat olabilirsin.