Neler Yeni

Kafayı yemek üzereyim! Yardım lütfen 🙏

Ahobaba61

80+
Beyler El capitan (Da yeni sistemi) aldım . Sistem geçen hafta oazartesi elime ulaştı. Ama işlemcinin wifi sağlayıcı özelliği yokmuş. Bende ( acemilik) aceleyle uyduruk bir wifi adaptörü söyledim. Ahanda bu https://ty.gl/xga0rgn sürücü falan kurmayı bilmiyom. Pcnin cd girişide yok. Sabahtan beri uğraşıyom. Otomatik driver kurulmuşta olabilir çünkü ilk bi bağlandı bi 20 dk sonra tekrar koptu. Wifi gözüküyo ama bağlanmıyor. Kafayı yemek üzereyim. Bizim modem taşınabilir bi modem arkasındada lan girişleri var. Ben pes ettim galiba kablo alıcam. Ama hiç bi bilgim yok. Her türlü öneriye, kablo için linke, veya şu adaptörü nasıl sorunsuz çalıştıracağımı öretecek birilerine açığım.Koronadan dolayı kargo evimizede gelmiyo şubeden gidip alıyoz. Babam da bıktı artık kargo almaya benim için.ne yapacağım nolur yardım edin? İşk pc’ im dolayısıyla nasıl internete bağlarım bilmiyorum. Ben laptop gibi düşünmüştüm😭

Kaan ÇABUK

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
Kaç metre kablo lazım?
Kargo şirketinin kapıya getirmesi lazım. Bütçe?

Oneomous

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,485
İsim
Adem
1588637620784.png

Oneomous

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,485
İsim
Adem
Kablo olarak elektrikçiler açık mı bilmiyorum ama açıkcası kaba tabir ile pc ile modem bağlantı kablosu istiyorum dersen vericeklerdir cat kablosu diye geçer.İnternetten eğer alıcaksan metresini söylersen uygun fiyatlı link atabilirim.
Mesaj otomatik birleştirildi:

CD girişi yok?
Açıkcası o konuda bir fikrim yok sadece yorumlarda gördüm yok ise internette driveri yoksa eğer elinde patlamış olabilir

Dahası  
Reaksiyon skoru
135
İsim
Muhammed
Instagram
sadolationn
Laptop gibi düşünmeseydin keşke :) Usb ile satılan Wirless'ler var driver yüklüyorsunuz ve laptop gibi wifileriniz gözüküyor. (driverler hangi wirless i aldıysan onun sitesinde mevcuttur)

Kaan ÇABUK

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
CAT Türleri var. Kargo en sağlıklısı. Cat ne kadar yüksekse o kadar iyi.
Kablo olarak elektrikçiler açık mı bilmiyorum ama açıkcası kaba tabir ile PC ile modem bağlantı kablosu istiyorum dersen vericeklerdir cat kablosu diye geçer.İnternetten eğer alıcaksan metresini söylersen uygun fiyatlı link atabilirim.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Açıkcası o konuda bir fikrim yok sadece yorumlarda gördüm yok ise internette driveri yoksa eğer elinde patlamış olabilir

Dahası  
Reaksiyon skoru
135
İsim
Muhammed
Instagram
sadolationn
Bunların adı winn diye de geçiyor bildiğim kadarıyla.

RevDeisDou

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Dahası  
Reaksiyon skoru
49,284
İsim
Rev D
İlgilendiği Kategoriler
Hepsi ;)
Laptopa tak evde varsa laptopun CD yeriyle hallet kasaya tak 1000iq karadeniz kıvrak zekası.

Kaan ÇABUK

80+ Titanium
En İyi Cevap
1

smtnr

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
48
İsim
samet üner
modem ile gelen kutudan ethernet bağlantı kablosu çıkar. onunla bağlayıp internet üzerinden sürücü aratırsan win10 otomatik bulur.

bu şekilde yapamazsan elindeki cd'yi cd-rom u olan birisinden usb'ye kopyalayıp driver yükleyebilirsin.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,026,167
Üyeler
162,638
Son üye
mustafakincii
Top Bottom