Neler Yeni

Kafayı yemek üzereyim! Yardım lütfen 🙏

Kaan ÇABUK

80+ Titanium
En İyi Cevap
1

Oneomous

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,484
İsim
Adem
Cat6 Cat5'den daha iyi. Araştır öyle yaz.
4 sene önce kablomu yenilerken araştırdım ve hatta ttnette ekipte çalışan bir kişi ilede konuştum. 10metrelik bir yer için cat6 cat5den daha iyi olduğunu kanıtlayamazsın. Cat6 daha iyi olabilir ama sunucu yönetmiyoruz. Aldığımız internet maximum türkiye şartlarında 100mbps bu sebepten dolayı cat6 almak gereksiz olacaktır. 4 sene önce fiyat farkı gereksiz fazlaydı. şuan bilemiyorum

Kablo ile bağlanmak senin açından daha iyi olacaktır. Cat kablolarının mesafesi arttığında oyunlarda veya web gezintilerinde bir hız düşüklüğü yaşamayacağın gibi pinginde olmayacaktır. Satın alım yaparken araştırarak satın alım yapmanı öneririm, iyi forumlar. :)

Ozaman ben cat 6 1 metre sipariş veriyorum
Metresine sen karar vereceksin, modemin bilgisayarına olan uzaklığını göz önünde bulundurarak. Dizüstü ise sürekli kullandığın yere göre uzaklık alabilirsin. Benim sana ufak bir tavsiyem, sana ait bir odanın içerisinde sürekli kullanıyorsan odada bilgisayarı ve masayı farklı yerlere konumlandırmak istediğin zaman sıkıntı yaşamamak için birkaç metre fazladan alabilirisin. Masaüstü ise durumlar biraz değişiyor. :)

Ademmk

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
834
İsim
Adem
Kankacım sana şöyle bir tavsiyede bulunabilirim, ucuz yollu wifi adaptörleri genelde çok ama çok dandik olur ki zaten pahalı ve kaliteli olanlarda bile online oyuncular olarak sıkıntı yaşıyoruz. Eğer interneti aktif kullanan biriysen hele hele LoL csgo pubg gibi pinginin düşün olması gereken oyunlar oynuyorsan direk modemden çek kablonu PC ye kafan rahat olsun. Wifi ile yapılan bağlantılarda her zaman pingin daha yüksek olacak ve işin daha da kötü tarafı muhtemelen alacağın dandik usb wireless cihazı yüzünden internet hızının 2/3ünü onu da ara ara kopamalar ve ping droplar olarak kullanıcaksın.

Ahobaba61

80+
Kankacım sana şöyle bir tavsiyede bulunabilirim, ucuz yollu wifi adaptörleri genelde çok ama çok dandik olur ki zaten pahalı ve kaliteli olanlarda bile online oyuncular olarak sıkıntı yaşıyoruz. Eğer interneti aktif kullanan biriysen hele hele LoL csgo PUBG gibi pinginin düşün olması gereken oyunlar oynuyorsan direk modemden çek kablonu PC ye kafan rahat olsun. Wifi ile yapılan bağlantılarda her zaman pingin daha yüksek olacak ve işin daha da kötü tarafı muhtemelen alacağın dandik usb wireless cihazı yüzünden internet hızının 2/3ünü onu da ara ara kopamalar ve ping droplar olarak kullanıcaksın.
Yorumunu yeni gördüm. Bende zaten kablo almaya karar verdim. Çok teşşekkür ederim ilginiz için senin bu yorumun sayesinde de kafama tam oturdu . Seviliyorsun ❤️😂

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,016,607
Üyeler
161,099
Son üye
beratsezgin7234
Top Bottom