Neler Yeni

Kafayı Yıkamadan Yağlanmayı Gideren Ürün

alsldalk334

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
159
İsim
Mertsoyanlı32
başlığa yazdığım gibi örneğin duş almadan dışarı çıkmam veya çok acil ise kafayı şampuan ile yıkar çıkarım fakat kafamı şampuanla yıkamadan, yıkamış gibi yağı kiri alan bi ürün varmı ?

Erdem Arslan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,267
İsim
Erdem Arslan
İlgilendiği Kategoriler
Sağlık, Spor, Yabancı Dil
Böyle bir ürün olmadığını düşünüyorum sana tavsiyem her sabah duş al

Veviel

80+
başlığa yazdığım gibi örneğin duş almadan dışarı çıkmam veya çok acil ise kafayı şampuan ile yıkar çıkarım fakat kafamı şampuanla yıkamadan, yıkamış gibi yağı kiri alan bi ürün varmı ?
hocam aynı sıkıntıyı bende çekiyodum ya arkadaşın dedigi gibi her sabah dus al ama ben çözümünü buldum saçım baya uzundu kısa kestirdim çok kolay oluyor yıkaması

alsldalk334

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
159
İsim
Mertsoyanlı32
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
hocam aynı sıkıntıyı bende çekiyodum ya arkadaşın dedigi gibi her sabah dus al ama ben çözümünü buldum saçım baya uzundu kısa kestirdim çok kolay oluyor yıkaması
benim uzun işte o yüzden kızlar bilir aslında ama
Mesaj otomatik birleştirildi:

Kuru şampuan diye bir şey var hocam araştırın işinize yarayabilir.
Ne kadar sağlıklı ama onu bilmiyorum.
teşekkürler

Receb İvedik

80+ Bronze
duş alma süreni uzat günde 1 alırken çabuk yağlanıyordu zamanla bunu 2-3 günde bir yaptım şuan dışarı çıkmıyorsam 3 günde bir alıyorum çıkarken çıkmadan alıyorum birde çok sıcak suyla yıkama

Dahası  
Reaksiyon skoru
48
İsim
Umutcan K.
Kadınlar kuru şampuan kullanıyor genelde bunun için ama ne kadar temizliyor bilmiyorum bi araştır derim.

alsldalk334

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
159
İsim
Mertsoyanlı32
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

alsldalk334

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
159
İsim
Mertsoyanlı32
uzun vadede dökülme illa ki yapar ama bir şampuan neyse o da o aynı benzer içerikler
Alcohol Denat,Parfum(Fragrance),Linalool,Geraniol,Benzly,Benzoate, Distearyldimonium Chloride,Cettrimonium Choloride

longinus

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
756
İsim
Emrullah YAZICI
Normalde böyle bir şey yok. Ama sana şimdi vereceğim tavsiyeyi hiçbir forum sitesinde bulamazsın. Bebek pudrası. :) Saçına iyice yedir tüm yağlı görünümü alır ve sanki yeni yıkanmış görünümü verir.

Top Bottom