Kafelerde arkadaş edinini ilk kez duydumMerhaba. Kafelerde nasıl arkadaş ediniliyor. Yani öylece oturup tanımadığın kişiyle nasıl tanışıp arkadaş olunur?
Kız erkek fark etmez bana.
Utanma falan olmuyor mu? Yolu yordamı nedir?
Valla öyle bir şey ilk kez duyuyorum hocamValla ben de öyle sanıyordum.
Kız ile de olur. Amacım sevgili olmak değil. Sadece arkadaşlık. Nasıl olurKarşı cinsten yaparsın. Eğer hiç tanımıyorsan göz teması bence sonra konuşabilmek gerekiyor yoksa o iş orada kalır sonrasını bilmiyorum masadan kalkıp yanına gitmek lazım garip olur gibi
Yanlış olabilir.Merhaba. Kafelerde nasıl arkadaş ediniliyor. Yani öylece oturup tanımadığın kişiyle nasıl tanışıp arkadaş olunur?
Yanlış olabilir.
Ama cidden orada ciddi ciddi oturan adamdan , orada gerçekten çalışmayı becerebilecek kadar yüksek iradeli adamdan veya kadından arkadaş olmaz.
Arkadaşı kaliteli ortamda arayacaksın.
Bu kahveciler genelde gereksiz tiplerin fışkırma alanı gördüğüm kadarı ile.
Kahveni alıp daha nezih daha iyi yerlere geçeceksiniz bence.
kafelerin ortamı sattığı kahvenin kalitesi ile doğru orantılıdır.
%100 haklısınız. Starbucks'taki tipler şımarık ergenler oluyor.Ne öyle kafe falan kahvehaneye git daha samimi ortam bulursun. Goygoy bir yana genelde kahveni alır gözüne kestirdiğin kişinin yanına gidersin ufak sohbetle başlar denersin arkadaş olmayı, çok fazla trend mekanlar dışındaki kahveciler daha sakin arkadaşlık için uygun olarak görmekteyim. Trend mekanlarda genelde elemanlara bakarsan huyları falan sana hiç uygun gelmez, içlerinden arkadaş samimiyet ortamı kuracak kişiler baya az. Benim gördüklerim genelde bunlar, ergenler doluyor veya en uyuz tipler sırf ünlü mekan diye geliyorlar biraz salsan bunları zaten direk feci keko gibi kavga eder büyük bir kısmı.
Starbucks yerine çay ocağına git daha iyi ortamı var.Merhaba. Kafelerde nasıl arkadaş ediniliyor. Yani öylece oturup tanımadığın kişiyle nasıl tanışıp arkadaş olunur?
Hocam sizin amaç farklı sanki.%100 haklısınız. Starbucks'taki tipler şımarık ergenler oluyor.
Sadece şunu merak ediyorum gözünüze kestirdiğiniz kişi (kız) size sapık muamelesi yapmaz mı? Kibar ve normal yaklaştığımı varsayın.
Bence birinden hoşlanıyorsan ona yavaş yavaş yaklaş.%100 haklısınız. Starbucks'taki tipler şımarık ergenler oluyor.
Sadece şunu merak ediyorum gözünüze kestirdiğiniz kişi (kız) size sapık muamelesi yapmaz mı? Kibar ve normal yaklaştığımı varsayın.
Yılanı yerinde duramıyor arkadaşın sorun yok gibi.Bence birinden hoşlanıyorsan ona yavaş yavaş yaklaş.
Bir yılan ol.