snowfoxstache
80+ Gold
- Reaksiyon skoru
- 4,035
yok dostum altına yazdığın cümleye güldüm yoksa iyi bir his değil zaten@snowfoxstache gülüyorsun ama ben ciddiyim
yok dostum altına yazdığın cümleye güldüm yoksa iyi bir his değil zaten@snowfoxstache gülüyorsun ama ben ciddiyim
tam bu konuyu okurken mesaj geldiyok dostum altına yazdığın cümleye güldüm yoksa iyi bir his değil zaten![]()
Düşmanımın içinde masum çocuklarda var.En mantıklı çözüm varken neden?
Elinde bir bomba var ve bomba patlayacak ya düşmana atarsın ya da imha edersin
İmha etmeye çalışırsan sende ölebilirsin.
Düşmana atmak varken neden imha edelim?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Bence belli bir takvaya geldiysen gerek yok.
ulan bende yaşadım kötü şeyler ben beceremedim diye kötümü olduİşte kardeşim yalan aşklar bunlar hep
Ufff usman içine ettin örneğin yok masum çocuk falan.Düşmanımın içinde masum çocuklarda var.
iyi ile kötüyü ayırt etmezsen sende kötü olursunUfff usman içine ettin örneğin yok masum çocuk falan.
Olsa bile kendi halkım neden ölsün.
Mecburen kendi halkimi kurtarmak için şart
İmha ederken patlarsa ne olacak o vicdan ile nasıl yaşyacaksın o anki 2sn ile
TrueeNasıl tartışma çıkarılır vol.1
Düğün dediğimiz örf adetimizi, uçkur problemine bağlayacak kadar cahil olmayın.Gerdek için düğün eğlence dediğin bakış açına çok söylenecek şey varda neyse.Evet ben hiç aşk sevgi nedir bilmiyorum ama derinlemesine düşününce koca bir yalan olduğu anlaşılıyor
1-ilk görüşte aşk;
İlk görüşte o kişiyi tanımadan aşık olmak ne kadar menfaatçi oldunuzu gösterir.
Sırf biri gözünüze güzel gözüktü diye aşık olmak yalancılıktır.
İnsanın karekterini bilmeden nasıl aşık olunur.
Belki adi bir insan o insan.
Kalbe bakınız lütfen
2-Tipe göre tanışıp aşık olmak
Evine tablo almıyorsun ya da süs eşyası kendine bir ömür geçirmene yardımcı olacak bir dost alıyorsun ve bu insan seni bu yolculukta yarı yolda bırakacak mı bırakmayacak mı diye hiç bakmıyorsun tipinden anlaşılmıyor değil mi bir insanın karekteri?
3-Tamam biraz tiplerde denge olsun
Çünkü kendini ezik hissetme durumu olabilir.
Ya da sürekli bir korku, panik, endişe vs. Olabilir sen 10/3 güzellikte isen gidip 10/9 arama 10/5 vs. Ara
10/9 olana asılırsan tabi red yersin
4-Bir İnsan neden başkasını sevsin ki
Hep yatak için.
Yukarıda ömür arkadaşı vs. Dedim de bir erkek ilede ömür boyu arkadaş olup mutlu mesut yaşanır
Hemde masraf olmaz düğün, çocuk sünneti,asker vs.
Mesela Unlost TV de Tkt gibi yaşamak.
Yükle PC'ne Csgo'nu çağır arkadaşlarını rekabetçiye miss gibide eğlenirsin.
5-Arzuladığın kız senin istediğinden daha çok şey isteyecek bunu karşılamak saçma.
6- Çok yakışıklı olsan bile(modern cahil kızların hayali) Stephen Hawking gibi bir gün hasta olsan seni bırakır.
7-gerçek bir İNSAN kız bulunursa tabikide EQ 'un düşük değilse(benim gibi) sevmemek İdiotluk olur.
8-İnsanlar neden Yüz yüze tanışıyor?
Kafalarımıza torba geçirelim ve ideolojilerimizi,fikirlerimizi tartışalım
Biz bunlara aşık olsak yalan bir aşk değil gerçek bir aşka vurulmuş oluruz herhalde.
9-Evlenince Neden cinsellik oluyor?
İnsan dostuna vurur mu?
Gerçekten üreme bu dünya için saçma ve üreme zorunlu bir eylem değil.
Cinsellik için evlenenleri anlamıyorum çünkü aşkınız yanlış.
11- sürekli menfaat savaşları sıkmıyor mu?
12-öpüşmek saçma insanların dürtülerine sahip çıkamayıp ahlaksızlık yapması bence.
13-Hele düğün yok mu?
Yahu damat gelinle yatacak(gerdek) diye davul zurna ile kutlama yapılır mı?
Düşünün ki damatsınız gelin ile cinsellik yaşayacaz diye düğün yapıyorum, davetiye gönderiyorum,davetlileri doyuruyorum, zurnacı zurna çalıyor birde deli gibi araba ile komboy.yapıyoruz altı üstü bir gerdek ne gerek var.
Saçma ben uçkurumu çözecem diye yapılanlara bak skskalalak(sahte aşklar için diyorum)
Evlenmek boş iş.
Aşk yalan.
Sahtekar menfaatleri için savaşıyor bir 1080 tilı sistemi bir kadına tercih ederim şahsen ben.
Not:bazı fikirlerimi tam ifade edemedim ama kb.
Not:bazı düzeltmeler ve eklemeler yapabilirim sonra kızmayın.
Teşekkürler iyi günler.
katılıyorum aşk çok saçma bir şeyEvet ben hiç aşk sevgi nedir bilmiyorum ama derinlemesine düşününce koca bir yalan olduğu anlaşılıyor
1-ilk görüşte aşk;
İlk görüşte o kişiyi tanımadan aşık olmak ne kadar menfaatçi oldunuzu gösterir.
Sırf biri gözünüze güzel gözüktü diye aşık olmak yalancılıktır.
İnsanın karekterini bilmeden nasıl aşık olunur.
Belki adi bir insan o insan.
Kalbe bakınız lütfen
2-Tipe göre tanışıp aşık olmak
Evine tablo almıyorsun ya da süs eşyası kendine bir ömür geçirmene yardımcı olacak bir dost alıyorsun ve bu insan seni bu yolculukta yarı yolda bırakacak mı bırakmayacak mı diye hiç bakmıyorsun tipinden anlaşılmıyor değil mi bir insanın karekteri?
3-Tamam biraz tiplerde denge olsun
Çünkü kendini ezik hissetme durumu olabilir.
Ya da sürekli bir korku, panik, endişe vs. Olabilir sen 10/3 güzellikte isen gidip 10/9 arama 10/5 vs. Ara
10/9 olana asılırsan tabi red yersin
4-Bir İnsan neden başkasını sevsin ki
Hep yatak için.
Yukarıda ömür arkadaşı vs. Dedim de bir erkek ilede ömür boyu arkadaş olup mutlu mesut yaşanır
Hemde masraf olmaz düğün, çocuk sünneti,asker vs.
Mesela Unlost TV de Tkt gibi yaşamak.
Yükle PC'ne Csgo'nu çağır arkadaşlarını rekabetçiye miss gibide eğlenirsin.
5-Arzuladığın kız senin istediğinden daha çok şey isteyecek bunu karşılamak saçma.
6- Çok yakışıklı olsan bile(modern cahil kızların hayali) Stephen Hawking gibi bir gün hasta olsan seni bırakır.
7-gerçek bir İNSAN kız bulunursa tabikide EQ 'un düşük değilse(benim gibi) sevmemek İdiotluk olur.
8-İnsanlar neden Yüz yüze tanışıyor?
Kafalarımıza torba geçirelim ve ideolojilerimizi,fikirlerimizi tartışalım
Biz bunlara aşık olsak yalan bir aşk değil gerçek bir aşka vurulmuş oluruz herhalde.
9-Evlenince Neden cinsellik oluyor?
İnsan dostuna vurur mu?
Gerçekten üreme bu dünya için saçma ve üreme zorunlu bir eylem değil.
Cinsellik için evlenenleri anlamıyorum çünkü aşkınız yanlış.
11- sürekli menfaat savaşları sıkmıyor mu?
12-öpüşmek saçma insanların dürtülerine sahip çıkamayıp ahlaksızlık yapması bence.
13-Hele düğün yok mu?
Yahu damat gelinle yatacak(gerdek) diye davul zurna ile kutlama yapılır mı?
Düşünün ki damatsınız gelin ile cinsellik yaşayacaz diye düğün yapıyorum, davetiye gönderiyorum,davetlileri doyuruyorum, zurnacı zurna çalıyor birde deli gibi araba ile komboy.yapıyoruz altı üstü bir gerdek ne gerek var.
Saçma ben uçkurumu çözecem diye yapılanlara bak skskalalak(sahte aşklar için diyorum)
Evlenmek boş iş.
Aşk yalan.
Sahtekar menfaatleri için savaşıyor bir 1080 tilı sistemi bir kadına tercih ederim şahsen ben.
Not:bazı fikirlerimi tam ifade edemedim ama kb.
Not:bazı düzeltmeler ve eklemeler yapabilirim sonra kızmayın.
Teşekkürler iyi günler.