Kafede (Starbucks vs.) Nasıl Arkadaş Edinilir?

Kız ile de olur. Amacım sevgili olmak değil. Sadece arkadaşlık. Nasıl olur
Ben de erkek olduğun için kız ile olur dedim hiç tanımadığın bir erkekle tanışmak için yanına gitmek garip geliyor bana. ancak tanınan biriyse olabilir veya tanışmak aynı masa da bulunmak gerek normal sohbet ederek devam eder
Kıza gelirsek aynı sınıfta, ortamdaysak arkadaş amaçlı konuşulabilir ama tanışmak için yanına gitmek gerektiği bir durum da bana garip geliyor ben o kızı beğendiğim için yanına gidiyorumdur. Tanışırız sonradan arkadaşlığı dönüşür orası ayrı

Aga sen okumuş adamsın illaki açacağın bir konu vardır. Muhabbeti döndürürsün sapık olarak görmez herhalde sevgilisi falan varsa bir tık uğraşırsın. Göz teması bu yüzden önemli bence bu durumdan rahatsız olsa belli eder herhalde

%100 haklısınız. Starbucks'taki tipler şımarık ergenler oluyor.
Sadece şunu merak ediyorum gözünüze kestirdiğiniz kişi (kız) size sapık muamelesi yapmaz mı? Kibar ve normal yaklaştığımı varsayın.
Kafadan kırık değilse yapmaz, sıradan arkadaş olacağını durumunu güzel bir şekilde ifade edersen sorun olacağını düşünmüyorum. Kızın sevgilisi falan varsa uzak durmak en faydalı seçenek, ufak tartarsın kendi kafanda ona göre gidip açıklarsın durumu, abartılacak bir şey yok ama işte yabancı olunca ne tepki vereceği belli olmuyor. O sıra kendi kafasında baya düşünür ister istemez "neden benimle arkadaş oluyor?" durumunu açıklıyor ama neden beni seçti tarzından klasik kız modu düşüncelerini geçirir aklından. Sıcak samimi davranırsan belki kabullenip arkadaş olur, onun dışında istemediği an yeri gelince direk s*ktiri çeker şahsen böyle düşünüyorum.

Ben de erkek olduğun için kız ile olur dedim hiç tanımadığın bir erkekle tanışmak için yanına gitmek garip geliyor bana. ancak tanınan biriyse olabilir veya tanışmak aynı masa da bulunmak gerek normal sohbet ederek devam eder
Kıza gelirsek aynı sınıfta, ortamdaysak arkadaş amaçlı konuşulabilir ama tanışmak için yanına gitmek gerektiği bir durum da bana garip geliyor ben o kızı beğendiğim için yanına gidiyorumdur. Tanışırız sonradan arkadaşlığı dönüşür orası ayrı

Aga sen okumuş adamsın illaki açacağın bir konu vardır. Muhabbeti döndürürsün sapık olarak görmez herhalde sevgilisi falan varsa bir tık uğraşırsın. Göz teması bu yüzden önemli bence bu durumdan rahatsız olsa belli eder herhalde
Konu açarım. Kız görünce ağzım tutulmaz. Öyle biri değilim. Sadece tanışmak için yanına gidiyorsan garip geliyor bana da.

%100 haklısınız. Starbucks'taki tipler şımarık ergenler oluyor.
Sadece şunu merak ediyorum gözünüze kestirdiğiniz kişi (kız) size sapık muamelesi yapmaz mı? Kibar ve normal yaklaştığımı varsayın.
Eğer ki zengin veya yakışıklıysanız hiçbi şey demezler merak etmeyin

taktik belli hocam
çakmağınız varmı ?

Çakmak ne alaka anlamadım. Sigara içmiyorum yani kastettiğin oysa.
Çakmak var mı diye yanına gidip oradan sohbeti kuracaksın diyor işte. Fakat sigara içmeyen biriyseniz işe yaramayan bir taktik. Sen ve ben gibi içmeyen adamlar, yanında içen bir arkadaşı varsa onun adına falan isteyebilir belki bilemem.

Araba anahtarını alıp masaya koyuyorsun kızlar gelip oturuyor

Bulabileceğin en iyi arkadaşı starbucks, kahve dünyası gibi yerlerde bulursun bence. Diğer mekanlara gidenler popüler kültüre laf edip popüler olmaya çalışanlar gibi hissettiriyor. Haftannı 2-3 günü starbucksa giderim gittiğim zamanda ise gayet düzgün insanlarla karşılaşıyorum. Biriyle tanışmak için ise en iyi taktik eğer tek oturuyorsa karşısına oturmayı teklif etmek oluyor bunda çekinilecek ya da sapık damgası yiyecek bir şey yok.

Geri