- Konu Sahibi Konu Sahibi
yok cepleyip gidebileceği bir ortam olmayacak ama ben ileriye dönük batarya ömrü biteceğinden dolayı istemiyorumHarbi cepleyip giderler kimsenin ruhu duymaz
yok cepleyip gidebileceği bir ortam olmayacak ama ben ileriye dönük batarya ömrü biteceğinden dolayı istemiyorumHarbi cepleyip giderler kimsenin ruhu duymaz
Dostum bunlara bu kadar verme haste al geç f/p mouse.KONUYU YANLIŞ YERE AÇTIĞIMI SONRADAN FARK ETTİM KUSURA BAKMAYIN ARKADAŞLAR.
Kafeme kuracağım vip sisteme alacağım mouse da seçeneklerimi 2 ye kadar düşürdüm sizce hangisi dostlar ve artıları eksileri neler yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.
Razer Deathadder V2
SteelSeries Prime Neo Noir Edition
beni korkutan tek şey kablosunun çıkarılabilir olması ya girişi bozulursa ? diye düşünüyorum bu mouselarda öyle bir sorun söz konusu mu bilginiz var mı ?Steel series reis tabii ki
kanka adam internet cafe saçmalama
Olm ya düşünmedim onuMouse çalınınca gelen pişmanlık
aslında araştırdığım ve sevdiğim bir mouse ama delikli yapısı yüzünden sürekli olarak bir şeyler dökülen bir ortamda çok sağlam kalamaz gibime geldiğinden bu seçeneği eledimDostum bunlara bu kadar verme haste al geç f/p mouse.
HyperX Pulsefire Haste Makrolu Optik Kablolu Oyuncu Mouse Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz HyperX Pulsefire Haste Makrolu Optik Kablolu Oyuncu Mouse fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! HyperX Pulsefire Haste Makrolu Optik Kablolu Oyuncu Mouse özelliklerini incele, 1.935,44 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Evet hocam ve delikli olduğu için kirlenmeye oldukça müsaitler birde internet kafe ortamında baya kötü olurlar.aslında araştırdığım ve sevdiğim bir mouse ama delikli yapısı yüzünden sürekli olarak bir şeyler dökülen bir ortamda çok sağlam kalamaz gibime geldiğinden bu seçeneği eledim
Bu da olabilir bak. 250 TLaslında araştırdığım ve sevdiğim bir mouse ama delikli yapısı yüzünden sürekli olarak bir şeyler dökülen bir ortamda çok sağlam kalamaz gibime geldiğinden bu seçeneği eledim
wireless almayacağım teşekkürler dostumMouse'u wireless alırsanız kafe adresi alabilir miyim?
zaten ortam o şekilde hazırlanıyor ama sadece mouse konusunda kararsız kaldım geri kaln tüm ekipmanlarda kararımı verdimReis böyle her şey ışıklı olsun ki kasa mouse falan dikkat çeksin herkes vip odaya geçer
Yok be hocam vip yere ayak uyduramaz benceBu da olabilir bak. 250 TL
PcKolik.com | Gaming PC ve Bilgisayar Bileşenleri
PcKolik.com | Gaming PC ve Bilgisayar Bileşenleripckolik.com
Steel series prime Neo noir editoon daha iyi onu öneririmwireless almayacağım teşekkürler dostum
zaten ortam o şekilde hazırlanıyor ama sadece mouse konusunda kararsız kaldım geri kaln tüm ekipmanlarda kararımı verdim
bu sebepten dolayı bu seçeneği geçtim maalesefEvet hocam ve delikli olduğu için kirlenmeye oldukça müsaitler birde internet kafe ortamında baya kötü olurlar.
yok ya artık çok eskidi ve standart masa mouselarım g102 iken buda hemen hemen aynı kalacak yanında yine de teşekkürler dostumBu da olabilir bak. 250 TL