Neler Yeni

Çözüldü✓ Kafemde VIP odama alacağım son 2 mouse arasında kaldım helpp

VIP ODA MOUSE ?

• Razer Deathadder V2

• SteelSeries Prime Neo Noir Edition

• Razer viper mini

Sonuçları oy verdikten sonra görebilirsiniz.

JRainBoy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
44
İsim
Yiğit
benim önerim razer viper mini nerdeyse herkese uygun bir tasarımı var örneğin v2 i ergonomik bir tasarımda olduğu için herkes sevmeyebilir ama viper mini ile nerdeyse herkes memmun kalacaktır yüksek kaliteli ve fiyatı uygun bir mouse öneririm kesinlikle
incelemesini yaptım son 1 aydır mouse araştırması yapıyorum diyebilirim yukarıda ki 2 seçeneğe kadar düşürdüm şimdi birini seçmem gerekiyor ama arasında kaldım başka mouse önerisindense varolan seçeneklerden hangisini tercih edeceğim konusunda yardımcı olabilirsen daha çok sevinirim brom çok teşekkürler :)

JRainBoy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
44
İsim
Yiğit
O zaman bunu da düşün

O zaman bunu da düşün
Bence oylamada olacak mouselardan biri bu olmalı.

Ricciardo

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,909
İsim
Mehmet
Kanka internet kafeye gelenlerin geneli markaya vurulur açıp farenin özelliklerine bakacaklarını sanmam, razer markası daha bilindik o yüzden tavsiye ederim.

JRainBoy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
44
İsim
Yiğit
Kanka internet kafeye gelenlerin geneli markaya vurulur açıp farenin özelliklerine bakacaklarını sanmam, razer markası daha bilindik o yüzden tavsiye ederim.
hem markaya hem gösterişe katılıyorum razer daha bilindik ama steelseries de yine de çok bilindik ve gösterişi çok güzel duruyor. İki mouse arasında ki tek korkum steelseries olan modelin kablo giriş ucunun uzun kullanım sonrası bozulma yapıp yapmayacağı. 2 sene sonra kablo giriş ucu bana sorun yaşatırsa gösterişinin hiçbir önemi kalmıyor maalesef

En İyi Cevap
3
SS çok iyi duruyor kullanıcıyı cezbeder.

Lost_Dragon

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
890
İsim
Göksel Gündüz
Performanslı bir mouse istiyorsan Razer'ı seçin bence. Dediğin steelseries'i bulamadım ama Razer'ın mouse'ları genel olarak çok iyi oluyor.

Top Bottom