Neler Yeni

Çözüldü✓ Kafemde VIP odama alacağım son 2 mouse arasında kaldım helpp

VIP ODA MOUSE ?

• Razer Deathadder V2

• SteelSeries Prime Neo Noir Edition

• Razer viper mini

Sonuçları oy verdikten sonra görebilirsiniz.

Elmeryy

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
947
İsim
Ömer Yılmaz
Steam
#forEF Elmeryy
Discord
elmeryy
KONUYU YANLIŞ YERE AÇTIĞIMI SONRADAN FARK ETTİM KUSURA BAKMAYIN ARKADAŞLAR.

Kafeme kuracağım vip sisteme alacağım mouse da seçeneklerimi 2 ye kadar düşürdüm sizce hangisi dostlar ve artıları eksileri neler yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.
Steelseries Olan model de kablo girişinin uzun kullanımda bozulup bozulmayacağı konusunda yardımcı olabilecek birileri varsa tadından yenmez :)

Razer Deathadder V2
SteelSeries Prime Neo Noir Edition
bu arada neo noiri görenlere bi oha bu ne la dedirtir bi aralar hayalimdi

JRainBoy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
44
İsim
Yiğit
Steelseries oylamada önde geldi benimde şahsen almak istediğim mouse oydu fakat steelseries firmasıyla geçtiğim iletişim sonucunda mousenin kafe için uygun olmadığını uzun kullanımda bozulmalarla karşılaşabileceğimi söylediler. Tercihimiz Razerdan yana oldu yardımcı olan herkese teşekkürler :) İyi forumlar

rave

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,045
İsim
Ahmet Şeker
Steelseries oylamada önde geldi benimde şahsen almak istediğim mouse oydu fakat steelseries firmasıyla geçtiğim iletişim sonucunda mousenin kafe için uygun olmadığını uzun kullanımda bozulmalarla karşılaşabileceğimi söylediler. Tercihimiz Razerdan yana oldu yardımcı olan herkese teşekkürler :) İyi forumlar
hayırlı olsun kafe açılınca bi tanıtım gelir mi :)

Fireable

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
692
İsim
Alper Parlak
Şuan elimin altında o var 5600X işlemcim mouse hareket ederken %10 kullanım artıyor öyle düşünün.

JRainBoy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
44
İsim
Yiğit
bende alabilirmiyim?
tabii ki brom :) eğer unutursam diye bir 10-15 gün içerisinde bana bir bildirim yollamanız yeterli
Mesaj otomatik birleştirildi:

Şuan elimin altında o var 5600X işlemcim mouse hareket ederken %10 kullanım artıyor öyle düşünün.
tam olarak demek istediğini anlayamadım dostum

240hz varsa istanbuldaysa uğrarım müsait bir zamanda :D
240 değil 280 olacak inşallah ama maalesef istanbul değil Karabük bu taraflara yolu düşen olursa sen dahil tüm arkadaşları dostları bekleriz tabii ki :))

dediğim gibi istanbul değil ama her zaman beklerim yolunuzun düşmesi halinde :)

Top Bottom