Neler Yeni

Kafes Nasıl Boyanır ?

DeveloperRedneck

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,495
İsim
Kürşat
Kuşlarım için kafes alacaktım malzeme falan araştırırken bıktım herkes farklı bir şey söylüyor. Yok pirinci sağlıksız kromu sağlıksız. Burnum akıyor yazınca kanser teşhisi koyan internet ortamına dönmüş. Malzemeyi veya oranlarını doğru düzgün söyleyen satıcı, üretici yok. Ayrıca fiyatları da çok geldi, alamayacağım sanırım. Elimde 3 tane kafes var birinin telleri kopmaya başladı 3-4 yerde kopukluk var bunun herhangi bir şeyle yapılabileceğini pek zannetmiyorum yapıştırıcı kullanmak istemedim. Diğer iki kafesi boyayıp kullanmak istiyorum hem bana da kafa dağıtacak bir aktivite olur. Tellerin bazı kısımlarında boyalar sökülmüş bazı kısımlarda duruyor.
Kalan boyayı nasıl tamamen sökebilirim ?
Hangi malzeme iyi olur tam bilmiyorum ama Akrilik Sprey boya hızlı kuruyor ve daha sağlıklı sanırım.

Hanaz

80+ Gold
Kuşlarım için kafes alacaktım malzeme falan araştırırken bıktım herkes farklı bir şey söylüyor. Yok pirinci sağlıksız kromu sağlıksız. Burnum akıyor yazınca kanser teşhisi koyan internet ortamına dönmüş. Malzemeyi veya oranlarını doğru düzgün söyleyen satıcı, üretici yok. Ayrıca fiyatları da çok geldi, alamayacağım sanırım. Elimde 3 tane kafes var birinin telleri kopmaya başladı 3-4 yerde kopukluk var bunun herhangi bir şeyle yapılabileceğini pek zannetmiyorum yapıştırıcı kullanmak istemedim. Diğer iki kafesi boyayıp kullanmak istiyorum hem bana da kafa dağıtacak bir aktivite olur. Tellerin bazı kısımlarında boyalar sökülmüş bazı kısımlarda duruyor.
Hangi malzeme iyi olur tam bilmiyorum ama Akrilik Sprey boya hızlı kuruyor ve daha sağlıklı sanırım.
Tiner kullanabilirsin boyamada sprey boya kullan

DeveloperRedneck

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,495
İsim
Kürşat
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

eyupefe3

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,886
İsim
eyup efe
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları - İşlemci
Kuşlar için çok sağlıksız olur tavsiyem kesinlikle boyamaman,kafeside kemirdikleri için boya dökülmesinde kuşunun sağlığı tehlikeye girer.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Tiner ne için ilk kattan önce mi ?
Esas anlamadığım şey nasıl boyayı sökebileceğim.
Zımpara.

DeveloperRedneck

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,495
İsim
Kürşat
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Kuşlar için çok sağlıksız olur tavsiyem kesinlikle boyamaman,kafeside kemirdikleri için boya dökülmesinde kuşunun sağlığı tehlikeye girer.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Zımpara.
kağıt zımparayla olmuyor işte yapamadım.
Sağlıksız evet ama piyasada Krom, Pirinç ve Boyalı kafesler var onlar da pek sağlıklı değil. Su bazlı akrilik spreyle boyarsam boya çok çıkmaz muhtemelen. İzlediğim bir videoda da pirinç alacağınıza boyalı olsun falan diyordu.

Dahası  
Reaksiyon skoru
18
İsim
Halil Çiftci
Boyayı pürümüzle yakarsanız kolaylıkla soyulur , zımparayla uğraşmak baya zor olur aralara giremezsiniz.

Top Bottom