Kahraman Konsoldan Playstation 5 Alınır mı?

TeknoPiyon

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Reaksiyon skoru
4,569
Sarı siteden ps5 satın almayı planlıyordum çift kol + şarj cihazlı 26500 e bir adet ilan gördüm bayadır da ilanları önüme çıkıyor güvenilir olduğunu düşünüyorum ama 26500'e sizce alınır mı playstation 5 yoksa yurt dışına gidip alıp gelmek mi daha mantıklı?

Sarı siteden ps5 satın almayı planlıyordum çift kol + şarj cihazlı 26500 e bir adet ilan gördüm bayadır da ilanları önüme çıkıyor güvenilir olduğunu düşünüyorum ama 26500'e sizce alınır mı playstation 5 yoksa yurt dışına gidip alıp gelmek mi daha mantıklı?

Alınır. Kahraman Konsol güvenilir bir satıcı.

Hepsiburada vb üzerinden aldığımızda da aynı güvenceyi sağlıyor değil mi? 9 taksit ile almayı planlıyorum çünkü
9 taksit olarak hepsiburadan almıştım sıkıntı yaşamadım alabilirsin.

Hepsiburada vb üzerinden aldığımızda da aynı güvenceyi sağlıyor değil mi? 9 taksit ile almayı planlıyorum çünkü

Sıkıntı yaşamazsın da, Hepsiburada satıcılardan komisyon kestiği için fiyatı biraz daha pahalı olabilir.

Sıkıntı yaşamazsın da, Hepsiburada satıcılardan komisyon kestiği için fiyatı biraz daha pahalı olabilir.
hocam taksitle alıcam 9 taksitle 28k ya denk geliyor kahraman konsol kadıköy şubeden %13 faizle satıyor 29.5k ya falan geliyor max 5 taksit yapabiliyorlar orada
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

9 taksit olarak hepsiburadan almıştım sıkıntı yaşamadım alabilirsin.
tamamdır hocam desteğiniz için teşekkür ederim <3

Geri