Kahvaltıda ne yemeli

beratxma1

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
233
Genelde sucuk salam sosis falan yiyorum bunlardan usandım biraz varmı öneriniz

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_
kuymak ye mhm

Genelde sucuk salam sosis falan yiyorum bunlardan usandım biraz varmı öneriniz
Dostum bi tavaya zeytinyağını dök üstüne kavurma koy kavurmalar eriyince yiceğin kadar yumurta kır yumurtayı çok karıştırma tadı değişiyo, sonra üstüne kaşar peyniri koy ama ince doğra altını kıs kapağını kapat peynir erisin sonra peynir eriyince tuz ve karabiber ilave et ayriyetten yanında ekmek kızartma bilirsin çok yakışıyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Dostum bi tavaya zeytinyağını dök üstüne kavurma koy kavurmalar eriyince yiceğin kadar yumurta kır yumurtayı çok karıştırma tadı değişiyo, sonra üstüne kaşar peyniri koy ama ince doğra altını kıs kapağını kapat peynir erisin sonra peynir eriyince tuz ve karabiber ilave et ayriyetten yanında ekmek kızartma bilirsin çok yakışıyor
Yada ekmeğin içine haşlanmış yumurta koy yarım avakado çok az zeytinyağı tuz limon istersen biraz peynir enfess oluyor

Haşlanmış Yumurta
Light peynir
Zeytin
Ceviz
Süt
2 dilim buğday ekmeği
Bana göre en iyi kahvaltı şekli bu

Yada ekmeğin içine haşlanmış yumurta koy yarım avakado çok az zeytinyağı tuz limon istersen biraz peynir enfess oluyor
abooo harçlık dayanmaz buna

Dünden kalmış yemek
kahvaltıda ?

olsa yerik be

Haşlanmış Yumurta
Light peynir
Zeytin
Ceviz
Süt
2 dilim buğday ekmeği
Bana göre en iyi kahvaltı şekli bu
haşlanmış yumurta iyidir mısır gevreği fln alsam doyurur mu acaba

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_
abooo harçlık dayanmaz buna

kahvaltıda ?

olsa yerik be

haşlanmış yumurta iyidir mısır gevreği fln alsam doyurur mu acaba
Bunlar zaten doyurucu protein deposu güne en güzel şekilde başlatacak bir kahvaltı bence

geceden kalan pasta>>>>>>>>>>>

Geri