Neler Yeni

Kahve Dünyası Zam Yaptı! 😞🥺😢

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7
Soğuk Kahve çok olursa güzel oluyor, sıcak kahveyi yudum yudum içiyorsun fincan yetiyor fakat soğuk kahveyi su gibi içtiğim için fazla olması önemli :D
O yüzden sevmiyom ya. Sırf merakımdan Starbucks'tan Aysd Vayt Moka içtim. Üç yudumda 30 TL lik içecek bitti. Popomda bir ağrı hissettim. Şemsiye gibi.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Onun dışında evde kendim yapıyorum
Evde hangi ekipmanla yapıyorsun?

Letrion

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
O yüzden sevmiyom ya. Sırf merakımdan Starbucks'tan Aysd Vayt Moka içtim. Üç yudumda 30 TL lik içecek bitti. Popomda bir ağrı hissettim. Şemsiye gibi.

En büyük boyunu almazsan kesmiyor, Frappucino içiyorum genelde.

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7
Evet farkettim fakat şöyle bişey var, Starbucks'ın kurucuları tamamen amerikan, kahve dünyası kurucuları türklerden oluşuyor baktığıma göre.
Evet öyle. Kahve Dünyası Altınkılıçlar ve Ülker'in "yahu neden biz Türkler kahve piyasasına yön vermeyelim" tepkisi ile doğmuş markasıdır.

Maryo

80+ Platinum
En İyi Cevap
1

el ve su ısıtıcı
Granül sade sütsüz kahve benim kahve dediğim.
Öyle yapar içerim geçerim.
Ama kahve severim farklı kahveleri denemeyi fenan.
3'ü 1 arada içerdim zamanında da berbat bir şey şimdi anlıyorum

Margot Robbie

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
61,458
İsim
Margot Robbie
İlgilendiği Kategoriler
YKS, İskandinav mitolojisi
Aslında ucuzluk arayanlar için şöyle bir önerim var, Starbucks'ta satılan tekrar tekrar kullanılabilir bardaklardan alın, ondan sonra kahveyi de Starbucks'tan alın. Colombia'lar uygun mesela. Ondan sonra evde kendiniz yapıp Starbucks'a gelin, nasıl?

Letrion

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Evet öyle. Kahve Dünyası Altınkılıçlar ve Ülker'in "yahu neden biz Türkler kahve piyasasına yön vermeyelim" tepkisi ile doğmuş markasıdır.
Benim oturduğum bölgede çok fazla cafe var yan yana sahil boyunca, bir sürü değişik isimli kafeler vardı Colombia diye birine girdim burası nasılmış diye. Hepsi starbucks özentisi, isimleri aynı sayılır tadı daha kötü ve daha pahalı yerler :D

TRSTEADY

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,466
İsim
Emre
Starbucks tan içecek içmeyen birtek ben kaldım herhalde

• Beğen
Reaksiyonlar: rech

Letrion

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Aslında ucuzluk arayanlar için şöyle bir önerim var, Starbucks'ta satılan tekrar tekrar kullanılabilir bardaklardan alın, ondan sonra kahveyi de Starbucks'tan alın. Colombia'lar uygun mesela. Ondan sonra evde kendiniz yapıp Starbucks'a gelin, nasıl?
Hocam nasıl Colombia uygun ya ben girmiştim çok pahalıydı ve tadı kötüydü, karıştırıyormuyum acaba

Spektraa

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
184
İsim
Muhammed Emin Ocak
Ben kahve içtiğim zaman hiçbir etkisini fark etmiyorum, bazen de yorgun hissettirdiği oluyor. O sebepten kahve bağımlısı olmadım herhalde.

Top Bottom