Neler Yeni

Kahve Dünyası Zam Yaptı! 😞🥺😢

Margot Robbie

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
61,082
İsim
Margot Robbie
İlgilendiği Kategoriler
YKS, İskandinav mitolojisi

Maryo

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Kahve Dünyasında soğuk içecek yok sanırsam ben soğuk kahve sevdiğim için Starbucks gidiyorum sanırım, kahve dünyasına kahve denemek için gittiğimde soğuk kahve bulamadığım için geri dönmüştüm.
Al kahveyi bir büyük bardakta.
Sonra bir yerden buz bul ve kat.
İşte beyin fırtınam :D

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7
Kahve Dünyasında soğuk içecek yok sanırsam ben soğuk kahve sevdiğim için Starbucks gidiyorum sanırım, kahve dünyasına kahve denemek için gittiğimde soğuk kahve bulamadığım için geri dönmüştüm.
Buzlu beyaz çikolatalı mocha yok. Ama buzlu latte, buzlu karamelli macchiato, buzlu mocha ve frappe menülerinde var.

Letrion

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Al kahveyi bir büyük bardakta.
Sonra bir yerden buz bul ve kat.
İşte beyin fırtınam :D
Mantıklı değil çünkü soğuk kahveyi soğuk olduğu için ona göre yapıyorlar. Sıcak cappucino'nun içine buz atarsan tadı hiç hoş olmaz büyük ihtimalle :D
Mesaj otomatik birleştirildi:

Buzlu beyaz çikolatalı mocha yok. Ama buzlu latte, buzlu karamelli macchiato, buzlu mocha ve frappe menülerinde var.
Hiç farketmemiştim, yakın zamanda giderim buzlu latte denerim.

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7
Zaten benim kahve dünyası ve starbucks karşılaştırmalarım sıcak içeceklere göre. Ben soğuk kahve sevmediğimden yorum yapmıyorum.

Enivici Vokke

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,114
İsim
Abdullah Aydoğdu
Hani birisi 8012471289478192 yazar da okumadan geçersin ya, yazdığın şeyleri aynı öyle geçtim. :D

Letrion

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Zaten benim kahve dünyası ve starbucks karşılaştırmalarım sıcak içeceklere göre. Ben soğuk kahve sevmediğimden yorum yapmıyorum.
Önizlememe göre sıcak kahvede Kahve Dünyası, Soğuk Kahvede Starbucks daha iyi gibi gözüküyor. Ama Kahve Dünyası'nda denemediğim için net konuşamam tabi.

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7
Yani şöyle menülerinde var mı bilmem ama yani ben de görmedim dikkatlice pek baktığımı da söyleyemeyeceğim çünkü soğuk içecekler beni pek ilgilendirmiyor. Ama bu kulaklar soğuk latteniz hanımefendi diye bir şeyler duydu. Bir de soğuk karamelli macchiato diye.

buzlu latte, buzlu karamelli macchiato, buzlu mocha
Bir de farkettin mi? Yerli olduğunu nasıl da belli ediyor. Starbucks gibi Iced Latte demiyor. Buzlu diyor. Türkçeye değer veriyor.

Bir de farkettin mi? Yerli olduğunu nasıl da belli ediyor. Starbucks gibi Iced Latte demiyor. Buzlu diyor. Türkçeye değer veriyor.
@Letrion

Letrion

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Yani şöyle menülerinde var mı bilmem ama yani ben de görmedim dikkatlice pek baktığımı da söyleyemeyeceğim çünkü soğuk içecekler beni pek ilgilendirmiyor. Ama bu kulaklar soğuk latteniz hanımefendi diye bir şeyler duydu. Bir de soğuk karamelli macchiato diye.
Soğuk Kahve çok olursa güzel oluyor, sıcak kahveyi yudum yudum içiyorsun fincan yetiyor fakat soğuk kahveyi su gibi içtiğim için fazla olması önemli :D

Maryo

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Mantıklı değil çünkü soğuk kahveyi soğuk olduğu için ona göre yapıyorlar. Sıcak cappucino'nun içine buz atarsan tadı hiç hoş olmaz büyük ihtimalle :D

Bilmem ki aga kahve kültürüm granül kahveyi bardağa koyup şekeri ile hazırlamak o kültürüm.

Kahve Dünyası'nda mocha öneririm. Çok güzel yapıyorlar.
Eğer arkadaşlarımla fenan gidersem bakarım belki.
Onun dışında evde kendim yapıyorum

Letrion

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Evet farkettim fakat şöyle bişey var, Starbucks'ın kurucuları tamamen amerikan, kahve dünyası kurucuları türklerden oluşuyor baktığıma göre.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,017,594
Üyeler
161,313
Son üye
derdicok
Top Bottom