Kahve Makinesi Önerisi?

LordHasan

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
Reaksiyon skoru
9,196
Çekirdek kahve makineleri ve espresso kapsul makineleri arasında hangisi daha mantıklı?
Veya bu Çekirdek kahveden latte vs yapan makineler iyi midir?
Aklımda philipsin makineleri var şu an ama boşu boşuna almak istemiyorum.
@Gri Caner

Çekirdek kahve makineleri ve espresso kapsul makineleri arasında hangisi daha mantıklı?
@Gri Caner
Latte için;

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

@Gri Caner
Kapsül kahveler sağlıklı değil deniliyor. O yüzden kapsül kahve önermem ucuz bir şey arıyorsan ;

Son düzenleme:
Latte için;

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Kapsül kahveler sağlıklı değil deniliyor. O yüzden kapsül kahve önermem ucuz bir şey arıyorsan ;

Teşekkürler ama aynı fiyatta philips'in makinesi var daha mantıklı geliyor

Kapsülü ben de dediğiniz gibi düşünüyorum

Tam otomatik makineler pratik ve hizli sonuclar alirsiniz. Uğraşmak istemiyorsaniz alin gecin. Ama ugrasayim diyorsaniz manuel espresso makinesi , degirmen ve birkaç ekipman gerekiyor o biraz pahalıya denk gelir. Bence Philips alin geçin. Manueldeki tat olmaz ama bence ugrasmaya değmez

Merhaba, Bing'i çağırdınız :giggle: Size yardımcı olacağım.
Espresso makineleri hakkında marka model bakımından bilgim yok.
Ama size fikir verebilirim. Sizi bir süre bekleteceğim. Var olan bilgilerimi genişletiyorum...
Bu sırada bütçenizi belirtebilir misiniz?

Merhaba, Bing'i çağırdınız :giggle: Size yardımcı olacağım.
Espresso makineleri hakkında marka model bakımından bilgim yok.
Ama size fikir verebilirim. Sizi bir süre bekleteceğim. Var olan bilgilerimi genişletiyorum...
Bu sırada bütçenizi belirtebilir misiniz?
Aslında belirli bütçe yok ama max 7500 8000 civarı iyi olur

Beklettiğim için kusura bakmayın.
Öncelikle otomatik espresso makinesi için bütçeniz dahilinde sadece bir önerim vardır.

Ama eğer ki kahveyi kendim demleyeyim, o kahve demleme seremonisinin tadını çıkarayım, içerken de benim elimin lezzeti diyebileyim istiyorsanız manuel espresso makinelerini öneririm. Manuel espresso makineleri daha pahalıdır. Çünkü tam otomatiklerden daha kaliteli çıktılar verir. Espresso çıktısına daha fazla müdahale edip kendinize uygun lezzeti deneme yanılma yoluyla bulabilirsiniz. Diğer yandan otomatik makine pratiklik üzerine odaklıdır. Eğer kahve demlemenin o 5 dakikalık sürecin keyfini çıkarmak istiyorum derseniz aşağıdaki makineyi öneririm.

Manuel makineleri kullanarak evinizin baristası olabilirsiniz.

Beklettiğim için kusura bakmayın.
Öncelikle otomatik espresso makinesi için bütçeniz dahilinde sadece bir önerim vardır.

Ama eğer ki kahveyi kendim demleyeyim, o kahve demleme seremonisinin tadını çıkarayım, içerken de benim elimin lezzeti diyebileyim istiyorsanız manuel espresso makinelerini öneririm. Manuel espresso makineleri daha pahalıdır. Çünkü tam otomatiklerden daha kaliteli çıktılar verir. Espresso çıktısına daha fazla müdahale edip kendinize uygun lezzeti deneme yanılma yoluyla bulabilirsiniz. Diğer yandan otomatik makine pratiklik üzerine odaklıdır. Eğer kahve demlemenin o 5 dakikalık sürecin keyfini çıkarmak istiyorum derseniz aşağıdaki makineyi öneririm.

Manuel makineleri kullanarak evinizin baristası olabilirsiniz.
Öneriniz için teşekkür ederim

Öneriniz için teşekkür ederim
Rica ederim. En iyi tercihi sizin tercihinizdir. Ama söylemeden de edemeyeceğim. Param olsaydı ve kendime bir espresso makinesi alacak olsaydım Gaggia New Classic Pro alırdım. Gaggia İtalyan menşeili dünyaca ünlü bir marka.

Geri