Espresso makinesi öneriniz lazım

MctCan

80+ Silver
Reaksiyon skoru
852
Merhaba arkadaşlar.

Elimde nesprsso vertuo kahve makinesi var kapsüller pahalı olduğu için (cekirdek fiyata göre) makineyi 10k ya filan satacağım.

Espresso yapan makine almak istiyorum kahveyi ben yapacağım yani . Aranızda kullanan var mı güzel yapan sorun cıkarmayan makine .

Aklımda phlips 2200 modeli varda 10k fiyatı var güzelmidir bilmiyorum. Fikirlerinizi bekliyorum

1 yıldır 2200 kullanıyorum güzel model fakat misafire ve evdekilere toplu yapmaya kalksan sütlü yapması işkence, tek başına kullanıyorsan maliyet düşüklüğü için kasımda 9k ya bulursun, evdekileri ve sütlüyüde düşünürsen 13-14k civarına 3000-4000 serisi kovalamak daha mantıklı

1 yıldır 2200 kullanıyorum güzel model fakat misafire ve evdekilere toplu yapmaya kalksan sütlü yapması işkence, tek başına kullanıyorsan maliyet düşüklüğü için kasımda 9k ya bulursun, evdekileri ve sütlüyüde düşünürsen 13-14k civarına 3000-4000 serisi kovalamak daha mantıklı
Teşekkürler o modellerede bakacağım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Artı olarak 2200 serisi biraz ılık yapıyormuş doğrumudur ?

Teşekkürler o modellerede bakacağım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Artı olarak 2200 serisi biraz ılık yapıyormuş doğrumudur ?
ılık olayı lattego modelleri için geçerli, 2200 de çubuk muhtemelen sütü daha çok ısıtıyordur, ama kahvede 3. en sıcak modda bile olsa 1 kupa kahveyi içerken yarıya gelince soğumaya başlıyor

Geri