Neler Yeni

Kahveyi toz halinde yutsam faydası olur mu

-CrawL

80+ Gold
Aslında şu kafein tozları ondanda ucuza geliyo baktım ölçeği dışına çıkılmadığı zaman hiç bi farkı yokmul ama ölçek nerden bulurum ki
ölçek değil 1 kapsül atıyon 200mg kafein almış oluyon 1 paket 3ü 1 arada nescafe (75mg)

Ciri

80+ Gold
En İyi Cevap
6
Sıcak içecek içmeyi sevmeyen biriyim birde yurtta kalıyorum sıcak su her zaman bulunmuyo
Kahveyide uyku açması ve kafein için tercih edicem sadece sınav senem normal sıcak suyla yapıp içmekle direk toz halinde yutup su içsem kafein açısınan uyku açma açısından farkı olur mu veya direk kafein hapı falan tercih etmek daha mı mantıklı tabi biraz bütçe artıyo kafein hapında
Ben öyle yapıyom zımba gibi oluyorsun daha iyi

theAhm3t

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,299
İsim
Ahmet Deniz
Sıcak içecek içmeyi sevmeyen biriyim birde yurtta kalıyorum sıcak su her zaman bulunmuyo
Kahveyide uyku açması ve kafein için tercih edicem sadece sınav senem normal sıcak suyla yapıp içmekle direk toz halinde yutup su içsem kafein açısınan uyku açma açısından farkı olur mu veya direk kafein hapı falan tercih etmek daha mı mantıklı tabi biraz bütçe artıyo kafein hapında
daha hızlı uykun kaçar be spordayken nescafe o küçük paketlerini kafaya dikip bir yudum su alıyordum EVDE DENEMEYİN

AlpBeyk

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
447
İsim
alperen taha demir
ölçek değil 1 kapsül atıyon 200mg kafein almış oluyon 1 paket 3ü 1 arada nescafe (75mg)
Evet evet onları biliyorum zaten ben direk tozlardan bahaediyorum daha ucuza denk geliyo direk saf kafein toz halinde ucuz oluyo baya

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri

Konular
1,037,786
Üyeler
164,561
Son üye
brkcmkls