V2 Pro tekler diyenlere şöyle güzel bir kaynak veriyorum. https://www.rtings.com/mouse/tools/...-v2-pro/20261/33239?usage=8876&threshold=0.10 V2 Pro Sadece 4K Hz de geçiyor 4K Hz Dongle zaten 50 dolar.
neyde geçiyor tam olarak?V2 Pro tekler diyenlere şöyle güzel bir kaynak veriyorum. https://www.rtings.com/mouse/tools/...-v2-pro/20261/33239?usage=8876&threshold=0.10 V2 Pro Sadece 4K Hz de geçiyor 4K Hz Dongle zaten 50 dolar.
Düşük gecikmeneyde geçiyor tam olarak?
0.3 milisaniye kimsenin hissedemeyeceği bir değer esporcuların mouselarında bazıları 7-8 ms lik mouselar kullanıyorlar.Düşük gecikme
Evet öyle ama netice itibariyle hangisi daha iyi0.3 milisaniye kimsenin hissedemeyeceği bir değer esporcuların mouselarında bazıları 7-8 ms lik mouselar kullanıyorlar.
v2 pro tabii ki.Evet öyle ama netice itibariyle hangisi daha iyi
1K Hz de GPX daha iyi ama siz V2 Pro diyorsanız öyle olsun.sensör kalitesi çok daha üstte daha yeni bir model.
Mesaj otomatik birleştirildi:
v2 pro tabii ki.
sensör olarak dünya üzerinde v2 pro dan daha iyi sensör yok. mouse da en önemli parçadır sensör. gprox bilmem kaç yıllık cihaz her şeyi eskidi ve hala son model mouse parasına satıyorlar esporculardan gören enailerde alıyor.1K Hz de GPX daha iyi ama siz V2 Pro diyorsanız öyle olsun.
Enayiler :QWEQWEQWEWEQWEQWEQWEQWE sen öyle sanmaya devam et dostum GPX şuanda 1K Hz de dünyanın en iyi oyun mousesidir. Sen viper V2 Proya devam.sensör olarak dünya üzerinde v2 pro dan daha iyi sensör yok. mouse da en önemli parçadır sensör. gprox bilmem kaç yıllık cihaz her şeyi eskidi ve hala son model mouse parasına satıyorlar esporculardan gören enailerde alıyor.
Daha clickleri düzeltemeyen razer aynen en iyisidir.sensör olarak dünya üzerinde v2 pro dan daha iyi sensör yok. mouse da en önemli parçadır sensör. gprox bilmem kaç yıllık cihaz her şeyi eskidi ve hala son model mouse parasına satıyorlar esporculardan gören enailerde alıyor.
Arayıp bilgi alabilirsin, her hizmeti detaylı yazmıyorlar.Burada scroll değişim hizmeti var mı? göremedim çünkü
viper v3 çıktımı ?Sensör teknolojisi olarak Razer daha iyi fakat hangisini alırsan al üzmez. Alırsan scroll'uda değiştirmen gpx'te tavsiyem.
v3 ile viper v2 aynı donanım zaten komple, sadece shape farkı var.
Milette bir şey bilip öneriyorsunuz sanacak.