Neler Yeni

Kalacak yerim yok yardım edin?

xawentis

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
339
İsim
Emin Akay
Instagram
https://www.instagram.com/xawentis/?hl=tr
Twitter
xawentis
Ailemden zorbalık görüyorum sürekli. Okulumdan da ettiler. Şimdi evimden de etmeye çalışıyorlar. Kaç kez evden kaçtım yine eve geri dönmek zorunda kaldım. Bir sürü iş ilanı araştırdım doğru düzgün iş bulamadım. Bana uyan iş göremedim. Hepsinde mezun, deneyim falan istiyorlar. Açıktan mezunum herhangi bir deneyimim de olmadı. Şuan yine evden kaçtım bıktım artık bunların eziyetlerinden 😡 Kalacak yer bulmam lazım artık nerde kalabilirim ben? Polislere durumu anlatıp kalacak yer bulurlar mı?
Merhabalar hocam istersen Belediyeye gidebilirsin belediyenin aşevi var oradan yemek sıkıntını giderebilirsin biz de sokakta az yaşamadık ama yaşam yerini çok zor bulursun

Merhabalar hocam istersen Belediyeye gidebilirsin belediyenin aşevi var oradan yemek sıkıntını giderebilirsin biz de sokakta az yaşamadık ama yaşam yerini çok zor b
Merhabalar hocam istersen Belediyeye gidebilirsin belediyenin aşevi var oradan yemek sıkıntını giderebilirsin biz de sokakta az yaşamadık ama yaşam yerini çok zor bulursun
hocam belediye nasıl yardım etçek ki?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Arkadaşlar olabilir İskelet gibi duruyorlar ama oluyorlar öyle 40KG değildir tam muhtemelen 45-46 falandir ama yani 40KG olabiliyorlar
Cidden 40-41 falanım tartıda öyle gösteriyor.

Son düzenleme:

Emrhan_

80+ Bronze
Cidden hala bu çocuğa yazı mı yazıyorsunuz? :D Ailesi onu kıskanıyormuş. Okuldaki arkadaşlarına anlatsana sen bunları.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,017,433
Üyeler
161,288
Son üye
hasanoğlu
Top Bottom