The Batman
80+ Silver
Polis
Belediye ne alaka?Belediye'ye git.
Nereye götürürler beni ki? Hangi yerde kalırım?karakola gidin hocam bu kadar sıkıntı yaşıyorsanız onlar bir şekilde halledecektir sonuçta reşitsiniz
Belediyenin misafirhaneleri veya aşevleri vardır diye git dedim.Belediye ne alaka?
Teknoloji forumuna mı anlatıyonuz bu derdinizi, gidin karakolaAilemden zorbalık görüyorum sürekli. Okulumdan da ettiler. Şimdi evimden de etmeye çalışıyorlar. Kaç kez evden kaçtım yine eve geri dönmek zorunda kaldım. Bir sürü iş ilanı araştırdım doğru düzgün iş bulamadım. Bana uyan iş göremedim. Hepsinde mezun, deneyim falan istiyorlar. Açıktan mezunum herhangi bir deneyimim de olmadı. Şuan yine evden kaçtım bıktım artık bunların eziyetlerinden Kalacak yer bulmam lazım artık nerde kalabilirim ben? Polislere durumu anlatıp kalacak yer bulurlar mı?
Olabilir. Ne trolü? Sen beni böyle rahatsız ediceksen senle işimiz var demekki. Kahkaha emojisini boşuna atmaBenzer konu açmışsın bugün zaten niye tekrar açıyorsun . polise git biz bir şey yapamayız
Mesaj otomatik birleştirildi:
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
19 yaşında 40 kilo nasil oluyorsun?
11 yaşın ortalama kilosu 40
troll bu kesin
ben 18 im kilo 70 civarı çitlembik bişey duruyomBenzer konu açmışsın bugün zaten niye tekrar açıyorsun . polise git biz bir şey yapamayız
troll bu kesin
Ben 20 yaş 1.83 boy 65 kiloyum üflesen uçucam morukben 18 im kilo 70 civarı çitlembik bişey duruyom
Ergen ergen konuşma belki hastalığı falan vardır bu yaşta 40 hiç normal değil illaki bir sorunu vardır arkadaşın40 kilo ne mk kundaktaki bebek tekler seni
Arkadaşlar olabilir İskelet gibi duruyorlar ama oluyorlar öyle 40KG değildir tam muhtemelen 45-46 falandir ama yani 40KG olabiliyorlarBenzer konu açmışsın bugün zaten niye tekrar açıyorsun . polise git biz bir şey yapamayız
troll bu kesin