Kalan 85 Günde Yksde İlk 299 Bi̇n Gi̇rmek Zor Mu ?

wurpx

80+
Reaksiyon skoru
18
Merhabalar arkadaşlar ben 2019 yılında bir okula yerleştim ama bölümümü sevmiyorum o yüzden tekradan sınava girmeyi düşünüyorum 1 haftadır YKS yeni çalışmaya başladım hedef ise sayısalda 299 bin bu çalıştığım bir haftadır günde 10-11 saat çalışıyorum sınava yaklaşık 3 ay var bu kalan sürede sayısalda 299 bin yapsam yeterli sizce yapılabilir mi kalan sürede?

Not: Sanırım sayısalda 299 bin yapmak için 48 TYT 18 AYT falan istiyor.

Merhabalar arkadaşlar ben 2019 yılında bir okula yerleştim ama bölümümü sevmiyorum o yüzden tekradan sınava girmeyi düşünüyorum 1 haftadır YKS yeni çalışmaya başladım hedef ise sayısalda 299 bin bu çalıştığım bir haftadır günde 10-11 saat çalışıyorum sınava yaklaşık 3 ay var bu kalan sürede sayısalda 299 bin yapsam yeterli sizce yapılabilir mi kalan sürede?

O kadar çalışıyorsanız ve geç kalmadığınızı hissediyorsanız 100 bine bile girebilirsiniz. Kendinize güvenin

hesap yapalım yksye 3-4 milyon kişi girse yarısı yarım akıllı olsa en az 2m garanti eğer ortalam üstü bir zekanın varsa en az 1m yaparsın üstüne de 2 ay bile çalışsan an 450bin yaparsınve senin neredeyse 3 ayın var 230bin bile yapabilirsin

hocam bu biraz sizin gecmisten kalan bilginize ve zekanıza baglı, 3 ayda 80k yapmıstım. Sizin de istediginiz sıralamayı tutturabileceginizi dusunuyorum

hesap yapalım yksye 3-4 milyon kişi girse yarısı yarım akıllı olsa en az 2m garanti eğer ortalam üstü bir zekanın varsa en az 1m yaparsın üstüne de 2 ay bile çalışsan an 450bin yaparsınve senin neredeyse 3 ayın var 230bin bile yapabilirsin
AYT'ye 2 milyon kişi başvurdu.

nereyi istiyorsunuz ki hocam 299binde

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,159,885
Üyeler
184,243
Son üye
hsushsjs
Geri