Dejour
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 490
Elimde 0,25 MM uçlu kalem ve kullanmadığım uç kutusu var (içi tam dolu)
şuan 10.sınıfa gidiyorum Anadolu meslek - Bilişim Teknolojileri - Yazılım
9.sınıfta öğretmen tasarım dersinde çizim için alın demişti sonradanda gerek kalmadı, yaklaşık ikisine 120 tl vermiştik
10.sınıfta visual studio kullanmam gerek ama bilgisayarımda yer yok o yüzden 250 GB HDD alacağım (50 TL)
bu yüzden 0,25 MM kalemimi ve uclarını 2.elden satacağım [(85 TL) kargo içinde] letgo'dan
www.n11.com
İ-3 3220
300W PSU
160 GB HDD
8 GB RAM
9.sınıfta öğretmen tasarım dersinde çizim için alın demişti sonradanda gerek kalmadı, yaklaşık ikisine 120 tl vermiştik
10.sınıfta visual studio kullanmam gerek ama bilgisayarımda yer yok o yüzden 250 GB HDD alacağım (50 TL)
bu yüzden 0,25 MM kalemimi ve uclarını 2.elden satacağım [(85 TL) kargo içinde] letgo'dan
Hard Disk - Sabit Disk - n11
Hard Disk ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı Hard Disk çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Masaüstü sistemim:Elimde 0,25 MM uçlu kalem ve kullanmadığım uç kutusu var (içi tam dolu)
9.sınıfta öğretmen tasarım dersinde çizim için alın demişti sonradanda gerek kalmadı, yaklaşık ikisine 120 TL vermiştik
![]()
Hard Disk ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı Hard Disk çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın.www.n11.com
İ-3 3220
300W PSU
160 GB HDD
8 GB RAM
ASUS P8H61 MLR-X 2.0Elimde 0,25 MM uçlu kalem ve kullanmadığım uç kutusu var (içi tam dolu)
9.sınıfta öğretmen tasarım dersinde çizim için alın demişti sonradanda gerek kalmadı, yaklaşık ikisine 120 TL vermiştik
![]()
Hard Disk ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı Hard Disk çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın.www.n11.com
Masaüstü sistemim:
İ-3 3220
300W PSU
160 GB HDD
8 GB RAM