Neler Yeni

Kalıcı olarak windows nasıl silinir

XQEdward

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
52
İsim
Ercan
Arkadaşlar vatandan yeni çıkan 2060 lı sistemi satın almıştım ssdye windows 10 PRO yazılımı yükledim usb ile sanırım eski sürüm yükledim ve internet bağlantısı hiç olmuyor bilgisayara ve sorunu hiç bir şekilde çözemedim bu yüzden son çare olarak windows yazılımını ssd den komple silip yeniden güncel bir yazılım yüklemeyi denemek istiyorum fakat yazılımı nasıl kaldıracağımı bilmiyorum bilen varsa yardımcı olursa çok sevinirim

HacıSOFU

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,791
İsim
Hacı
Anakart ethernet driverini indirip kurun.
Format esnasında tüm bölümleri birim sil deyip sonra yeni basit birim oluşturup formatı başlatabilirsiniz.
Güncel ISO isterseniz özelden yazın yardımcı olayım :)

XQEdward

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
52
İsim
Ercan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Anakart ethernet driverini indirip kurun.
Format esnasında tüm bölümleri birim sil deyip sonra yeni basit birim oluşturup formatı başlatabilirsiniz.
Güncel ISO isterseniz özelden yazın yardımcı olayım anakart ethernet driverini bulmadım fakat güncel bir Windows iso yükledim usb belleğime dediğiniz gibi deneyeceğim akşam umarım sorunu çözeriz

HacıSOFU

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,791
İsim
Hacı

Ventusz

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,324
İsim
Gökhan Güçlüoğlu
İlgilendiği Kategoriler
Elektronik Bilgisayar Sistemleri Sıcak Fırsatlar
Arkadaşlar vatandan yeni çıkan 2060 lı sistemi satın almıştım ssdye windows 10 PRO yazılımı yükledim usb ile sanırım eski sürüm yükledim ve internet bağlantısı hiç olmuyor bilgisayara ve sorunu hiç bir şekilde çözemedim bu yüzden son çare olarak windows yazılımını ssd den komple silip yeniden güncel bir yazılım yüklemeyi denemek istiyorum fakat yazılımı nasıl kaldıracağımı bilmiyorum bilen varsa yardımcı olursa çok sevinirim
buradan aracı indirin usbye aktarın yeni baştan format atarken hızlı kur ve gelişmiş seçenekler gelecek önünüze oradan gelişmişi seçin ssd kısmına geleceksiniz oradaki bütün ayrılmış kısımlerı silin tek olana kadar sonra biçimlendir yapıp windowsu kurun bu kadar

XQEdward

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
52
İsim
Ercan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
buradan aracı indirin usbye aktarın yeni baştan format atarken hızlı kur ve gelişmiş seçenekler gelecek önünüze oradan gelişmişi seçin ssd kısmına geleceksiniz oradaki bütün ayrılmış kısımlerı silin tek olana kadar sonra biçimlendir yapıp windowsu kurun bu kadar
Tamamdır hocam sağolasın

Ventusz

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,324
İsim
Gökhan Güçlüoğlu
İlgilendiği Kategoriler
Elektronik Bilgisayar Sistemleri Sıcak Fırsatlar

scorpionn38

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
237
İsim
ferhat küçük
kral youtubede dolu video vardı format nasıl atılır yaz izle. microsoft iso downloader ile orjinal msdn iso indir onunla sistemi kur. oynanmış sistem kurma sakın.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,043,743
Üyeler
165,581
Son üye
mahsumex7
Top Bottom