Mağazası hangi illerde var görebiliyor muyum acabaD&P, model olarak bir şey diyemem herhangi bir mağazasına gidip oradan birkaç önerilen modellere bakabilirsin. Ben R3 kullanıyorum.
Mağazası hangi illerde var görebiliyor muyum acaba
50 ml için bir tık tuzluymuş hocam. Teşekkürler.Ben bunu kullanıyorum hocan çok memnunum gayet kalıcı ve kokusu da hoşm.Bir çok kişiden iltifat aldım ve markasını soranlar da oluyor tavsiye ederim. https://ty.gl/jlpdni4lz1yq8
Teşekkürler hocam.Yurtiçi Mağazalar – D&P Perfumum
dpperfumum.com
100mL'ler 550TL
Eve geçince cevap gireceğimArkadaşlar üstümde kalıcı olacak sıktığımda uzun süre üstümde kalacak ama en önemlisi de fiyat performans bir parfüm önerisi istiyorum sizden yardımcı olabilecek arkadaşlar yorum yapabilirse sevinirim.
Sansiro dan daha kalıcı doldurma parfüm şahsen kullanmadım. E70 hoşuna gidecektir.Arkadaşlar üstümde kalıcı olacak sıktığımda uzun süre üstümde kalacak ama en önemlisi de fiyat performans bir parfüm önerisi istiyorum sizden yardımcı olabilecek arkadaşlar yorum yapabilirse sevinirim.
Kardeşim Koton mağazasına gidiyorsun, şu gördüğün 6 parfümü 907 liraya alıyorsun, sonra da bana dua ediyorsunArkadaşlar üstümde kalıcı olacak sıktığımda uzun süre üstümde kalacak ama en önemlisi de fiyat performans bir parfüm önerisi istiyorum sizden yardımcı olabilecek arkadaşlar yorum yapabilirse sevinirim.