Kaliteli Display Port Kablosu Önerisi

OnTheRoonKilled

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Reaksiyon skoru
1,854
Dün akşamki oyuncu indirimlerden Dell S2721HGF aldım g-sync özelliği de bulunuyor gördüğüm üzere ancak yanlışım yoksa bu özellik sadece Display Port üzerinden kullanılabiliyor ben de bu yüzden kaliteli güzel bir Display Port Kablosu satın almak istiyorum kasam ile yan yana olacak monitör çok uzun bir şeye gerek yok ama en azından 1-1,5 metre bir uzunluğa sahip olursa güzel olur.

Önerilerinizi bekliyorum şimdiden teşekkürler.

Ekran kartı olarak GTX 960 kullanmaktayım.

Herhangi bir 1.2 veya 1.4 DP alabilirsin ama mutlaka Vesa sertifikalı olsun. Vesa dünya standartlarını belirleyen bir kuruluş ve FreeSync, G-Sync gibi özellikler Vesa sertifikalı minimum 1.2 DP ile tam uyumlu çalışırlar. 1.4 olanı sanırım 8K'ya kadar destekliyor. Vatan Bilgisayarda mevcut iki tip de
Biraz bakındım 900 serisinde g-sync açılmıyor tarzı şeyler var.

Monitör adaptive sync desteklemekte ben gtx 960 ile açabilecek miyim? Eğer açamayacaksam boşuna para vermek istemem.

" Nvidia Won't Support G-Sync Compatible Displays on Pre-Pascal GPUs
When Nvidia announced their support for Adaptive Sync displays, the company did not state what graphics cards would support the standard. Would every graphics card that supports G-Sync work with G-Sync compatible displays? Will Adaptive-Sync monitors only work on select Nvidia graphics architectures?

On the Nvidia Forums, a member of the company's Customer Care team confirmed that G-Sync Compatible displays would only work on Pascal or newer graphics architectures, limiting support for the feature to Turing, Volta and Pascal graphics cards. In a short post, Nvidia confirmed that the company "do not have plans to add support for Maxwell and below."

This means that 900-series or older Nvidia graphics cards will not support Adaptive-Sync/G-Sync Compatible displays, a factor that will undoubtedly come as sad news for users of capable 900 series GPUs like the GTX 980 Ti. "

Pascal ve daha yeni mimarilerde çalışacağı söyleniyor.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Yalnız seninki G-Sync uyumlu mu yoksa G-Sync mi? G-Snyc olanın içinde donanım var, G-Sync uyumlu olanı Vesa ile görüşülüp yazılımlı hale dönüştürmüş olanı. Eğer donanımlı versiyonu ise belki destekler. Yanlış yönlendirmek istemem donanımlı olanı hakkında çok bilgi sahibi değilim

Teknik özelliklerinde Adaptive SYNC olduğu belirtiliyor. İçinde modül olup olmadığını nasıl öğreneceğimi de bilmiyorum.

Adaptive Sync modülsüz olanı

Eski G-Sync olanlar içinde donanımlı olanlarıydı daha sonra G-Sync Ultimate olarak yeniden adlandırılmış diye biliyorum

FreeSync (AMD), Adaptive Sync (VESA) bunlar artık Nvidia ekran kartlarını destekliyor. Kontrol Paneli üzerinden açılabiliyor DP port ile bağlanmışsa. Ancak desteklediği kart limiti sanırım 10 serisinden itibaren. Tekrar bakayım

Modülsüz olanlarda G-Sync değil de G-Sync Compatible yazar
Abimde olan DP kablosu ile bir denerim en kötü olursa https://www.amazon.com.tr/dp/B07FL8...veASIN=B07FL88VQB&linkCode=asn&tag=cimritr-21 şu arkadaşı alır takarım.

paugge al kafan rahat olsun 130 lira verdim ama gayet memnunum

Geri