Kaliteli gamepad önerisi

Reaksiyon skoru
75
Dark souls ve fps oyunları oynamak için alacağım.Dualshock 4 baktım ama çok dengesiz fiyatlar bir kısım 300 yazıyor vatanda 700 lira çakma mıdır değil midir uğraşmayacağım Max 450 lira kol önerir misiniz

Dark souls ve fps oyunları oynamak için alacağım.Dualshock 4 baktım ama çok dengesiz fiyatlar bir kısım 300 yazıyor vatanda 700 lira çakma mıdır değil midir uğraşmayacağım Max 450 lira kol önerir misiniz
Yurtdışından alabilirsen gamesir t4 pro öneririm.

Benim arkadaşım Xbox one kolu kullanıyor bahsettğin oyunlarda gayet memnun.

Alabileceğim bir yer buldum Türkiye'de onda da 0 yorum güvendiğimi söyleyemem yurtdışından alamam
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

800 lira orjinal kolu.
Türkiyede yok zaten olanda çok pahalı. Xbox one kolu alın ya da f710 veya f310 bakın.

Alabileceğim bir yer buldum Türkiye'de onda da 0 yorum güvendiğimi söyleyemem yurtdışından alamam
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

800 lira orjinal kolu.

arkadaşım örijinal almadı galiba. 800 lira vermez o çünkü tanıyorum ama istersen sorabilirim hangi model aldığını memnundu çünkü bayağı

Öncelikle f710da bağlantı sorunları bulunuyor
Pusat pro ise artık önerilmiyor
Ben f310 kullanıyorum memnunum
Sıkıntısı titreşim olmaması
Eğer titreşim önemli değilse alabilirsiniz

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,177,154
Üyeler
186,854