Neler Yeni

Kaliteli işlemci macunu önerisi

04umut76

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,300
İsim
umut şahin

Farex

80+ Silver
pc 24 saat yeri gelicek 48 saat duruma gore hep açık kalıcak hocam ona göre macun önerir misin
Mesaj otomatik birleştirildi:

https://www.akakce.com/termal-macun...rformansli-tg-k-001-rs-fiyati,1382137834.html bundan mı bahsediyorsun

mx4 ile 6 arasında ki fark nedir hocam
Kardeşim mx-4 ü unut mx-6 da alınabilir ama dediğim gibi kısa sürede değiştirmen gerekecek eğer sen kendien çok güveniyorsan ve renden almayacaksan sadece oyun vs de takılıcaksan al derim ama bütçen varsa tavsiyem bunu almandır konu kapanmıştır.
Eğer ben bu kadar çıkmak istemem dersen kendi attığını atabilirsin ama benima ttığım daha dayanıklı ve bu en az 3-4 sene götürür 2 defa uygulamana yeter.

Bluerain

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
87
İsim
Süleyman Bekar
Kardeşim mx-4 ü unut mx-6 da alınabilir ama dediğim gibi kısa sürede değiştirmen gerekecek eğer sen kendien çok güveniyorsan ve renden almayacaksan sadece oyun vs de takılıcaksan al derim ama bütçen varsa tavsiyem bunu almandır konu kapanmıştır.
Eğer ben bu kadar çıkmak istemem dersen kendi attığını atabilirsin ama benima ttığım daha dayanıklı ve bu en az 3-4 sene götürür 2 defa uygulamana yeter.
hocam render almaktan kastımız adobe programları ise hiç girmicem o işlere metin2 leri açıcam pc uzun saatler açık kalacak bütçeyi çok sorun etmıyorum kredi kartına taksit alıcam sen sunu mu dıyorsun mx 6 alırsan 6 ay da bir değiştirirsen thermal i alırsan 1 sene de 1 veya daha uzun sure de degıstırırsın ama dereceler aynı mı olur dıyorsun

Farex

80+ Silver
hocam render almaktan kastımız adobe programları ise hiç girmicem o işlere metin2 leri açıcam pc uzun saatler açık kalacak bütçeyi çok sorun etmıyorum kredi kartına taksit alıcam sen sunu mu dıyorsun mx 6 alırsan 6 ay da bir değiştirirsen thermal i alırsan 1 sene de 1 veya daha uzun sure de degıstırırsın ama dereceler aynı mı olur dıyorsun
Bak olay basit bütçen yeterse benim attığımı al yetmezse kendi linktekini al tavsiyem benim attığımı alman. Derecelerde 2-3 en az oynar benim attığımda.

fubao

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Emre Alkan
Termal macuna takılmana OC yapıp uç derecelere çıkmayacaksan gerek yok. Güvenilir markadan en ucuz olanı al, yerinde olsam mx4 alıp geçerim.

bu bahsettiğiniz macunlar kaç kullanımlık 500 e bıle cıkarım dert degıl ama ne kadar ucuz o kadar ıyı tabı kı ve macunu ne kadar süre de bir değiştirmem gerekiyor

adın testo değil de başka bişi olsaydı seni de değerlendirebilirdim kanka lavugun kedi videosundan sonra gözümde değeri bitti
kedi videosu dediğin nedir? ayrıca dalgasına yazdığım bi isim bu kadar niye kasıyosun

Bluerain

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
87
İsim
Süleyman Bekar
kedi videosu dediğin nedir? ayrıca dalgasına yazdığım bi isim bu kadar niye kasıyosun
takılıyorum kanka tabı kı ismine bakmam da yazarsan çıkabilir mx 6 ile Aeronaut arasında kaldım suan

Ashoun

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
523
İsim
Mert ash
Kardeşim eğer bütçen varsa thermal grizzly kyronaut al 350-400 bnadında olması lazımdı. eğer yoksa ki mümkün mertebede bu bütçey eçıkmaya çalış mx-6 al.

Kryonautın 4 gramlığı vardı hocam indirimde hala aynı mı biliyor musunuz​

AGUMBA

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
849
İsim
Sercan GÖKALP
takılıyorum kanka tabı kı ismine bakmam da yazarsan çıkabilir mx 6 ile Aeronaut arasında kaldım suan
Thermal grizzly kyronaut alabilirsin ben R5 7600x ile kullanıyorum cinebench r24 testinde maksimum 82 dereceye çıkıyor tek fanlı hava soğutma ile. Oyunlarda ise maks 70 dereceyi geçmiyor genelde. Bu arada her oyunu 2k full ayarlarda aklına ne gelirse açık oynuyorum yani demem o ki ben bu macunu R5 5600 ile de R5 7600x ile de kullandım ikisinde de mükemmel sonuç veriyor. Ne sıklıkla değiştirmen gerektiği konusuna gelirsek MSI after burner ile sıcaklıkları takip edersin ne zaman ki ilk sıcaklıklarından 10 derece 15 derece yukarı çıkmaya başlar anla ki termal macunu yenilemen gerek.

Alioskii

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
198
İsim
Ali Gezen
elime sadece kasa ulaşmadı onu bekliyorum işlemci ile birlikte macun yollamamıslar kalıtelı macun önerisi alabılır mıyım 7500f var diğer pc de r5 5500 var ikisine de kullanabiliceğim bir macun şimdiden teşekkürler
mx4 kullanıyorum yük altında 55-60 derece civarlarında m200 ile.

Bluerain

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
87
İsim
Süleyman Bekar
Thermal grizzly kyronaut alabilirsin ben R5 7600x ile kullanıyorum cinebench r24 testinde maksimum 82 dereceye çıkıyor tek fanlı hava soğutma ile. Oyunlarda ise maks 70 dereceyi geçmiyor genelde. Bu arada her oyunu 2k full ayarlarda aklına ne gelirse açık oynuyorum yani demem o ki ben bu macunu R5 5600 ile de R5 7600x ile de kullandım ikisinde de mükemmel sonuç veriyor. Ne sıklıkla değiştirmen gerektiği konusuna gelirsek MSI after burner ile sıcaklıkları takip edersin ne zaman ki ilk sıcaklıklarından 10 derece 15 derece yukarı çıkmaya başlar anla ki termal macunu yenilemen gerek.
kaç kullanımlık hocam bu 2 işlemci var 2 sine kullanıcam yeterli olur mu

Aeronaut ile arasında 160 170 lira oynuyor acaba değer mi​

Top Bottom