Hocam steelseries nova1 nasıldır kulaklık için bide klavye için nasıl bakicam forumu kullanmayı pek bilmiyorum@freygasm klavye içni bakar msn rica etsem
https://www.akakce.com/kulaklik/en-...ofonlu-oyuncu-kulakligi-fiyati,120621793.html
eski kulaklık, gamepower f/p açısından ciddi anlamda şaşırtıyor malzeme kalitsi ortlama denilebilir teknik özellikleri yüksek tutmaya çalıştıkları belli,klavye içinde etiketlediğim kişi müsait olunca size tavsiye eder hocamHocam steelseries nova1 nasıldır kulaklık için bide klavye için nasıl bakicam forumu kullanmayı pek bilmiyorum
Hocam kulaklık güzelmiş aklıma yattı ama klavyeyi pek sevmedim kulaklık hariç klavyeye 1,5 bin TL daha ayırabilirim bide şokta asusun kablosuz kulaklıgı gelmiş o nasıldır acabaÇok az çıkarsan bütçeni void elite wireless+
Whatgeekten ak992, ak820 alabilirsin GAINSWG12 kodu ile. Kulaklık + klavye kablosuz olur ve seni tatmin edecek uzun vadeli bi combo olur. 4250-4300e gelir. Çıkamam dersen de klavye veya kulaklığı değiştiririz ihtiyaçlarına göre.
Bide başka kulaklık önerin varmıÇok az çıkarsan bütçeni void elite wireless+
Whatgeekten ak992, ak820 alabilirsin GAINSWG12 kodu ile. Kulaklık + klavye kablosuz olur ve seni tatmin edecek uzun vadeli bi combo olur. 4250-4300e gelir. Çıkamam dersen de klavye veya kulaklığı değiştiririz ihtiyaçlarına göre.