Neler Yeni

Öneri Kaliteli klavye arıyorum 5-10K

Gurkanpiro

80+ Platinum
Anladım hocam teşekkür ederim tavsiyen için, baya oyun oynayan birisiyim ama rekabetçi oyunlarla pek işim yok. Son bir soruyla meşgul ediyorum sizi kusura bakmayın, bi de şöyle modeller var hocam benim daha önce baktığım bunlar hakkında ne düşünüyorsunuz? Klavye konusunda pek bilgili değilim çünkü.

AKKO 5098B Plus​

Ajazz AK35i V3​

Ak35i nin adam akıllı satıcısı yok tr de 5098 de çok hoş duruyor pian pro switchler felan var @freygasm

dlep

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
93
İsim
Emin
Arkadaşlar öncelikle merhabalar, umarım hepiniz iyisinizdir.

Yakın zamanda klavye almayı düşünüyorum. Özellikle bu piyasada moda olan değişik markaların sesleri çok hoşuma gidiyor. Sürekli PC başında klavye kullanan birisiyim.
Ses olarak rahatsız etmemeli ve tok bir sese sahip olmalı. Eğer mekanik olacaksa gerçekten yay sesi olmamalı. Low profile önermezeniz sevinirim çünkü kullanamıyorum, Num kısmı kesinlikle olmalı ve klavyede ses tekerleği bulunursa bu da tercih sebebim olur çünkü çok alıştım.

Bu doğrultuda önerilerinizi bekliyorum arkadaşlar.

Bütçe olarak bir şey düşünmeden fakat öyle 15-20 bin civarı bir şey olmasın 5-10 arası değecekse ve gerçekten uzun yıllar kullanacaksam alırım. Şimdiden teşekkürler.
https://www.vatanbilgisayar.com/razer-huntsman-v3-pro-analog-optical-esports-gaming-klavye.html bakılabilir analog switchler sessiz ve uzun ömürlü diye biliyorum

Silver Stone

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
619
İsim
Tayfun Balım
Hocam merhabalar. Ben de tam boy mekanik klavye tavsiyesi istemiştim. Hot swap özellikli olarak akko Joy of life ve kings of the avatar modelleri önerildi. İkisi de 3000 tl bandında seyrediyor. İkisi de numpadli, kings of the avatar modelinde numpad üzerinde ses tuşları mevcut. (Tekerleğe alternatif olabilir)

AshenOne

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
118
İsim
Furkan
Ak35i nin adam akıllı satıcısı yok tr de 5098 de çok hoş duruyor pian pro switchler felan var @freygasm
Mavi olan modeli hoşuma gitti baya kalite olarak aralarında pek fark yok gibi tercih edebilirim teşekkürler tekrardan.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Teşekkür ederim hocam bu modeli de araştıracağım.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam merhabalar. Ben de tam boy mekanik klavye tavsiyesi istemiştim. Hot swap özellikli olarak akko Joy of life ve kings of the avatar modelleri önerildi. İkisi de 3000 tl bandında seyrediyor. İkisi de numpadli, kings of the avatar modelinde numpad üzerinde ses tuşları mevcut. (Tekerleğe alternatif olabilir)
Teşekkürler hocam baktım modellere güzel duruyorlar, santorini olanda baya hoşuma gitti. Keşke şunların düz siyahlı grili modeli olsaydı düşünmeden alırdım.

TinerciAlper

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,101
İsim
Alper Burak Sarı
Instagram
alperburaks
Steam
https://steamcommunity.com/profiles/76561198343077776
Discord
Alperburaks
Pardon %75 Tkl sanırım. Böyle bir şey mantıklı aslında, dediğiniz gibi bütün klavyeler %60 %75 Tkl olmuş düzgün şey bulunamıyor. Peki bu M1 V5 Sp siz kullanız mı hocam, tecrübeniz var mı?
Ben kullanıyorum memnunum

freygasm

80+ Gold
Arkadaşlar öncelikle merhabalar, umarım hepiniz iyisinizdir.

Yakın zamanda klavye almayı düşünüyorum. Özellikle bu piyasada moda olan değişik markaların sesleri çok hoşuma gidiyor. Sürekli PC başında klavye kullanan birisiyim.
Ses olarak rahatsız etmemeli ve tok bir sese sahip olmalı. Eğer mekanik olacaksa gerçekten yay sesi olmamalı. Low profile önermezeniz sevinirim çünkü kullanamıyorum, Num kısmı kesinlikle olmalı ve klavyede ses tekerleği bulunursa bu da tercih sebebim olur çünkü çok alıştım.

Bu doğrultuda önerilerinizi bekliyorum arkadaşlar.

Bütçe olarak bir şey düşünmeden fakat öyle 15-20 bin civarı bir şey olmasın 5-10 arası değecekse ve gerçekten uzun yıllar kullanacaksam alırım. Şimdiden teşekkürler.
Monsgeek m1 v5 alın klavye serüvenini bitirin sonra

Top Bottom