Kaliteli laptop önerisi

berkw0009

80+
Reaksiyon skoru
6
Merhaba hocam kardeşime laptop alacağım 9. sınıf şuanda üniversitedede kullanabileceği sağlam laptop arıyorum bilgisayar mühendisliği vb okuyacak. Hem oyun için hem ders falan için sağlam güzel laptop önerebilir misiniz? ayrılıntılı teşekkürler

Merhaba hocam kardeşime laptop alacağım 9. sınıf şuanda üniversitedede kullanabileceği sağlam laptop arıyorum bilgisayar mühendisliği vb okuyacak. Hem oyun için hem ders falan için sağlam güzel laptop önerebilir misiniz? ayrılıntılı teşekkürler
eğer bütçeniz çok yüksek değilse bu dediğiniz çok zor

hocam 7. nesil çok düşük değilmi
Post automatically merged:

hocam monster excalibur falan duydum onlar nasıldır
Uzak dur aman diyim. Ryzenlerde 7. nesil eski değil son nesildir. İntel gibi 13. nesil falan yok.

çok düşük derken kanka kasa kalitesi arkadaşın attığı asustan daha iyi her şey içinde barındırdığı güç değil
içinde barındırdığı gücü kullanabilmek asusun tuf kasası o kadar gücü kaldıramıyor
Alınmaz bu. Benim attığım asus kesinlikle alınır.
neden alınmaz kanka söylermisin içindeki güç açısından asus daha önde olabilir ama o gücü kullandırtmıyor msi çok daha iyi

kanka g870 kasaları var casperın ama bu fiyatlara çıkınca almamalısın bana kalırsa

çok düşük derken kanka kasa kalitesi arkadaşın attığı asustan daha iyi her şey içinde barındırdığı güç değil
içinde barındırdığı gücü kullanabilmek asusun tuf kasası o kadar gücü kaldıramıyor

neden alınmaz kanka söylermisin içindeki güç açısından asus daha önde olabilir ama o gücü kullandırtmıyor msi çok daha iyi

kanka g870 kasaları var casperın ama bu fiyatlara çıkınca almamalısın bana kalırsa
Asusun yeni kasalarında sorun düzeldi diye biliyorum eski kasaları değil bu. Önceki kasaları olsaydı haklısın derdim.

asus o gücü kullanabiliyor yeni modellerinde ama msi bence de daha iyi. sonuç olarak ikisi de pişman etmez

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,201,161
Üyeler
190,869
Son üye
Sandik1433
Geri