Neler Yeni

Kaliteli Mikrofonu Olan Oyuncu Kulaklığı

BarbaraPalvin

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,809
İsim
Umut
İlgilendiği Kategoriler
her şey
Arkadaşlar merhabalar. Kendime beni bir süre götürücek mikrofonlu bir oyuncu kulaklığı almayı düşünüyorum. Bütçem 100 TL ile 200 TL arası. Alınan oyuncu kulaklıklarında mikrofon kalite problemi çok yaşanıyormuş. Ben sürekli olarak mikrofona ihtiyaç duyuyorum. Olabildiğince F / P ürün önerirseniz sevinirim. Şimdiden teşekkürler.
https://www.turkcell.com.tr/pasaj/a...tronsmart-sono-mikrofonlu-kulak-ustu-kulaklik (Mikrofon olarak en iyisi bu,ben kullanıyorum soru sorabilirsiniz)
Karar verdiniz mi acaba?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ben sadece kendim bir sorun yaşamadığım ve memnun kaldığım için önerdim böyle sorunlarım olsa önermezdim zaten🙁
Sizde haklısınız fakat forumda Gamepower kullananların çoğu önermiyor

Cook

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
23
İsim
Mustafa
50 TL daha ekleyip Bloody G520 Alabilirsin 6-7 saat pc de oturuyorum ve ağrı hiç yapmıyor ses norml bir şekilde veriyor hatta ben yüksek sesten rahatsız olduğum için sesi %20 de kullanıyorum mikrofonu oyun da info vs. için fazlasıyla yeterli gayet sesi düzgün şekilde alıyor :D

yahya58

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,214
İsim
Yahya AYAN
Arkadaşlar merhabalar. Kendime beni bir süre götürücek mikrofonlu bir oyuncu kulaklığı almayı düşünüyorum. Bütçem 100 TL ile 200 TL arası. Alınan oyuncu kulaklıklarında mikrofon kalite problemi çok yaşanıyormuş. Ben sürekli olarak mikrofona ihtiyaç duyuyorum. Olabildiğince F / P ürün önerirseniz sevinirim. Şimdiden teşekkürler.

şu fiyata alabileceğin en iyi kulaklık derim dahada bir şey demem.

BugraSamet

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
904
İsim
Buğra Samet
Forumda araştırma yaptım Mei kullananlar almayın diyor dip ses sorunu varmış (Lütfen Gamepower'dan uzak durun)
Hatta James Donkey,Gamepower ve Comfort'tan daha ucuz Rampage kulaklıkları alınmaz
Yo ne saçma sapan iş o öyle :D
Bende Rampage X-Ttian var miss gibi kulaklık.Bu fiyata buna benzer yoktur eminim.

Dahası  
Reaksiyon skoru
184
İsim
Kürşat
Ben bilmem forumdaki bu işten anlayan kullanan insanlar önermiyor sizin yaptığınız adamı kötü kulaklığa yönlendirmek o paraya gidip Rampage Comfort alınır
Kimseyi kötü kulaklığa yönlendirdiğim yok kendim bir yıl kullandım ve düşüncelerimi söyledim kullanmadıysan yorum yapma

BarbaraPalvin

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,809
İsim
Umut
İlgilendiği Kategoriler
her şey
Yo ne saçma sapan iş o öyle :D
Bende Rampage X-Ttian var miss gibi kulaklık.Bu fiyata buna benzer yoktur eminim.
Allah aşkına kimlerle uğraşıyorum gelmiş bana Rampage X-Titan öneriyor o paraya Rampage Comfort alınır keşke azcık kulaklıkdan anlayan insanlar gelse de bana hak verse bu gidişle Rampage ve Gamepower Fanboyları bana yükleniyor

Kimseyi kötü kulaklığa yönlendirdiğim yok kendim bir yıl kullandım ve düşüncelerimi söyledim kullanmadıysan yorum yapma
Keşke konuya kulaklıkdan anlayan doğru düzgün insanlar gelse de size cevabı verse belki o zaman anlarsınız

Dahası  
Reaksiyon skoru
184
İsim
Kürşat
Allah aşkına kimlerle uğraşıyorum gelmiş bana Rampage X-Titan öneriyor o paraya Rampage Comfort alınır keşke azcık kulaklıkdan anlayan insanlar gelse de bana hak verse bu gidişle Rampage ve Gamepower Fanboyları bana yükleniyor

Keşke konuya kulaklıkdan anlayan doğru düzgün insanlar gelse de size cevabı verse belki o zaman anlarsınız
Kullanmadan yorum yapma ben sana seni annen sandığın kişi değil başkası doğurdu desem inanacak mısın :) Amacım hakaret etmek veya küçük düşürmek değil sadece örnek vermek istedim herkes powerboosttan uzak durun derken Abdullah abi powerboost ile sistem topladı niye herkes satın aldı??

BugraSamet

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
904
İsim
Buğra Samet

Sen ne anlatıyorsun ya :d
Comfort Rampage markasının ürünü değil mi?
X-Titan ile Comfort aynı fiyatta değiller zaten.
Fury X de Rampage nin ama miss gibi kulaklık.

BarbaraPalvin

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,809
İsim
Umut
İlgilendiği Kategoriler
her şey
Sen ne anlatıyorsun ya :d
Comfort Rampage markasının ürünü değil mi?
X-Titan ile Comfort aynı fiyatta değiller zaten.
Fury X de Rampage nin ama miss gibi kulaklık.
Onu söyledim zaten Rampage Comfort ve Drop Plus gözümüz kapalı alınır ama onun dışında türler önerilmiyor o paraya değecek başka kulaklıklar var 270 lira X Titan'a verilmez

Kullanmadan yorum yapma ben sana seni annen sandığın kişi değil başkası doğurdu desem inanacak mısın :) Amacım hakaret etmek veya küçük düşürmek değil sadece örnek vermek istedim herkes powerboosttan uzak durun derken Abdullah abi powerboost ile sistem topladı niye herkes satın aldı??
Ben bir kişiye bakarak alma demedim çoğunluğa baktım ve önermiyorlar zaten kulaklık alırken iyi bir kulaklık olduğunu düşünseydim onu alırdım

Top Bottom