Neler Yeni

Kaliteli modem önerisi

Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
Göktuğ efe çoban
Arkadaşlar modemim çok eski kötü bir modem bana bir modem önerir misiniz internet paketim vdsl 75mbps birde modemin yaninda bilgisayar için kablosuz internet alıcısı onerirseniz cok iyi olur

Dahası  
Reaksiyon skoru
19
İsim
Ekrem
Hocam anlamadım dediğiniz şey tam olarak router mi

Dahası  
Reaksiyon skoru
19
İsim
Ekrem
Benim bildiğim modemleri kullandığınız operatör örneğin türktelekom kullanıyorsanız onlar sizin satın almış olduğunuz bir mbps li modem verir modemi değiştemessin diye biliyorum onun için router ler satılıyor

Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
Göktuğ efe çoban
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Benim bildiğim modemleri kullandığınız operatör örneğin türktelekom kullanıyorsanız onlar sizin satın almış olduğunuz bir mbps li modem verir modemi değiştemessin diye biliyorum onun için router ler satılıyor
internet sağlayıcımla konuştum istediğim modemi kullanabileceğimi söylediler

Fahare

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
132
İsim
Bay fahare
Keenetic markasına bakabilirsin modem için alıcı çok fark etmez al ucuz birşeyler 5ghz desktelesin yeter

hcpamukcu

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
hakan pamukçu
Arkadaşlar modemim çok eski kötü bir modem bana bir modem önerir misiniz internet paketim vdsl 75mbps birde modemin yaninda bilgisayar için kablosuz internet alıcısı onerirseniz cok iyi olur
Keneetic i kullanıyorum gayet memnunum ev dubleks bazı yerlerde çekmiyordu bende temudan rooter aldım her yerde çekiyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,082,005
Üyeler
172,019
Son üye
Skymoonq
Top Bottom