Wİ-Fİ 6 Şart Değilse , Keenetic Extra DSL Tavsiye Ederim Sıfır Sıkıntı , Çekimide Güzel .600 tl'ye turkcellden aldığım wifi 6 modemden hiç memnun degilim. Bu sebepten yeni modem arıyorum.
Extra DSL (KN-2112) TR1000mb ancak asıl sorun fiber internet ve kopmalar ve düşük hiz sorunlari yaşıyorum
Hocam Keneetic Hopper direkt + QoS ayarı yapmanız gerekiyor çok basit ayarlar ne ping ne kopma hiçbir şey yaşamıyorsunuz 12 mbps net var QoS ayarı sayesinde maksimum verim alabiliyorum 1 kişi bile bağlandığı zaman 500-999 arası olan ping artık minimum ping de 2160p bile izleyebiliyorum. Fibere özel ayarlarımda var uzman bir kişiden aldım. O ayarlarla çok daha iyi verim alırsınız.1000mb ancak asıl sorun fiber internet ve kopmalar ve düşük hiz sorunlari yaşıyorum
Hocam hopper ax 1800 wifi 6 olan model nasıldırWİ-Fİ 6 Şart Değilse , Keenetic Extra DSL Tavsiye Ederim Sıfır Sıkıntı , Çekimide Güzel .
Extra DSL (KN-2112) TR
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Extra DSL (KN-2112) TR![]()
Sıkıntı Diyorlar , O Yüzden Extra Aldım Ve Memnunum .Hopper
2112 1 gpbs için düşük kalır Hopper daha iyi olur.Wİ-Fİ 6 Şart Değilse , Keenetic Extra DSL Tavsiye Ederim Sıfır Sıkıntı , Çekimide Güzel .
Extra DSL (KN-2112) TR
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Extra DSL (KN-2112) TR![]()
Evet , Yazılım İle Sıkıntı Giderilmiş Olabilir Hopper Alınır Bu Durumda .2112 1 gpbs için düşük kalır Hopper daha iyi olur.
Hocam cok bilgim yok QoS ayarı ne oluyor tam olarakHocam Keneetic Hopper direkt + QoS ayarı yapmanız gerekiyor çok basit ayarlar ne ping ne kopma hiçbir şey yaşamıyorsunuz 12 mbps net var QoS ayarı sayesinde maksimum verim alabiliyorum 1 kişi bile bağlandığı zaman 500-999 arası olan ping artık minimum ping de 2160p bile izleyebiliyorum. Fibere özel ayarlarımda var uzman bir kişiden aldım. O ayarlarla çok daha iyi verim alırsınız.
Hocam Bu Arada Elindeki Eski Modemi Alabilirim Satarsan .600 tl'ye turkcellden aldığım wifi 6 modemden hiç memnun degilim. Bu sebepten yeni modem arıyorum.
QoS dediğimiz şey mesela biri cihazına girdiği an yükü artıyor onun olmaması için ayar yapıyoruz yani örnek veriyorum 35 mbps netin var 30 mbps yazıyorum downloada upload da 20 ise 15 yapıyorum yükü azalıyor artı trafik önceliği diye de bir ayar var onu 1 e alıyoruz tamamen sana focuslanıyor modem ne hız eskiliği ne başka bir şey biri indirme bile yapsa pingin çıkmıyor 30 saniyelik iş söylemiyor issdekiler bizlere çoğu kişi ping sorunu yaşıyor aslında çok kolay yapımıHocam cok bilgim yok QoS ayarı ne oluyor tam olarak
hocam size wifi ile gelen modemimi kullanıyorsunuz?bende hiç bir sorun olmadı aynı model ile üstelik ben modemi 2024 başı almıştım600 tl'ye turkcellden aldığım wifi 6 modemden hiç memnun degilim. Bu sebepten yeni modem arıyorum.