- Konu Sahibi Konu Sahibi
O konuları okudum ondna sonra bu kararı aldım ama brnim sıkıntım ben bunu 2. El aldı 4300tlye satıcı anlayışlı biri ama onu çok yormak istemem 4000tl teklif geldi şuana kadar 2 tane 300tlme kıyıp 4000tl ye satsam ve dediğiniz aoc 24G42E monitörünü alsam sizce değermiHocam ozaman yeni monitör almak yerine monitörü AOC servisine göndererek değişim ile bedavaya 25G3ZM alabilirsiniz.
AOC'un distribütörü Tecpro'yu arayıp, durumu anlatacaksınız ve değişim talep edeceksiniz. Kabul edilirse eğer değişim için size birkaç tane seçenek sunacaklar 25G3ZM almaya çalışın.
Bu konuya bakmanız sizi büyük bilgi sahibi yapar.AOC 24G2SPU/BK monitör değişim sürecinde ne yapılmalı?
1 Ağustos 2023 tarihinde İtopya üzerinden aldığım AOC 24G2SPU/BK model monitörde yaklaşık 2 ay önce ekranda ince düz çizgiler belirmeye başladı. Bunun üzerine 3 gün önce TecPro aracılığıyla garanti sürecini başlattım. Az önce arıza takip sisteminden kontrol ettiğimde ürünün “değişim onayı...www.technopat.net
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Okullarda açılıcka çok uğraşmak istemiyorum uzun uzun, qoc servisi hızlı değilmiş sanırım. Yada performans olarak çok bir fark yoksa ve beni uzun ömürlü üzmicrk ise ktc de alabilirim sizin önerdiğinizHocam ozaman yeni monitör almak yerine monitörü AOC servisine göndererek değişim ile bedavaya 25G3ZM alabilirsiniz.
AOC'un distribütörü Tecpro'yu arayıp, durumu anlatacaksınız ve değişim talep edeceksiniz. Kabul edilirse eğer değişim için size birkaç tane seçenek sunacaklar 25G3ZM almaya çalışın.
Bu konuya bakmanız sizi büyük bilgi sahibi yapar.AOC 24G2SPU/BK monitör değişim sürecinde ne yapılmalı?
1 Ağustos 2023 tarihinde İtopya üzerinden aldığım AOC 24G2SPU/BK model monitörde yaklaşık 2 ay önce ekranda ince düz çizgiler belirmeye başladı. Bunun üzerine 3 gün önce TecPro aracılığıyla garanti sürecini başlattım. Az önce arıza takip sisteminden kontrol ettiğimde ürünün “değişim onayı...www.technopat.net