27inç2k VA panel monitör

salamanca

80+
Reaksiyon skoru
5
Ekte belirttiğim gibi 8300 TL'ye msi mag 27cq6f modelini almaya karar verdim
haftalardır 27 inç 2k monitör bakıyodum va mı ips mi öyle mi iyi böyle mi iyi Sonunda 10 bit renk desteği sunan 180hz rapid va bir monitör buldum. Tüm ürünlerin tek tek dezavantajlarına baktığımda bu cihazın sadece nispeten parlaklığı iddialı değil (çok ihtiyacım olmayacak) bir de karanlık sahnelerde bundan ötürü hafif bi detay kaybı var. Almadan önce son bir kez danışayım dedim, ips panellerdeki o ışık süzmesi koyu sahnelerde köşelerde parlamalar siyahların grimsi durması beni çok rahatsız ediyodu. Bu problemleri minimuma indirmiş kaliteli bi ips bulamadım, sonucunda va panele yöneldim ve bu üründe karar kıldım. Yorumlarınızı bekliyorum

Ekler

• IMG_2802.webp
    IMG_2802.webp
    137.7 KB · Hit: 27
Ekte belirttiğim gibi 8300 TL'ye msi mag 27cq6f modelini almaya karar verdim
haftalardır 27 inç 2k monitör bakıyodum va mı ips mi öyle mi iyi böyle mi iyi Sonunda 10 bit renk desteği sunan 180hz rapid va bir monitör buldum. Tüm ürünlerin tek tek dezavantajlarına baktığımda bu cihazın sadece nispeten parlaklığı iddialı değil (çok ihtiyacım olmayacak) bir de karanlık sahnelerde bundan ötürü hafif bi detay kaybı var. Almadan önce son bir kez danışayım dedim, ips panellerdeki o ışık süzmesi koyu sahnelerde köşelerde parlamalar siyahların grimsi durması beni çok rahatsız ediyodu. Bu problemleri minimuma indirmiş kaliteli bi ips bulamadım, sonucunda va panele yöneldim ve bu üründe karar kıldım. Yorumlarınızı bekliyorum
Bütçe varsa kesinlikle Samsung G65B al

yazımı düzelttim 27inç hali varmış şimdi gördüm. Kontrast oranı 2500:1 , msiınki ise 5000:1 sence aradaki farka diğer özelliklere değer mi?
12k bütçede en iyisi diyebiliriz va olarak çok başarılı istersen daha bilgili arkadaşa bir danış kendisi oldukça bilgili monitör konusunda inceleme ve rehberleri var @Tayfunns

Back smearing olmayan monitör tercih et va panellerde black smearing olabiliyor msı 4k 145 hz 27 inç monitörüm vardı black smearing sorunu vardı

Bütçe varsa kesinlikle Samsung G65B al
Hocam bende g65b düşünüyorum öğrenci indirimi ile samsungun kendi sitesinde 11.340 Tl ye denk geliyor fakat sistemim 12 gb 3060 Ryzen 5 5600 32 gb ram.Hardcore oyun oynamıyorum oynadığım oyunlar ets2 forza5 csgo valorant vs üzermi beni ne yapayım sizce?

Hocam bende g65b düşünüyorum öğrenci indirimi ile samsungun kendi sitesinde 11.340 Tl ye denk geliyor fakat sistemim 12 gb 3060 Ryzen 5 5600 32 gb ram.Hardcore oyun oynamıyorum oynadığım oyunlar ets2 forza5 csgo valorant vs üzermi beni ne yapayım sizce?
Bütçe varsa yapıştır hocam arkadaşıma aldım çok memnun hikayeli fps falan karışık oynuyor memnun şuan ölü pixel vesaire de çıkmadı

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,153,348
Üyeler
183,415
Son üye
İsmail.001
Geri