Neler Yeni

kaliteli yayın için ekran kartı seçimi

yigithandeniz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
366
İsim
yigithandeniz
yayın açmayı düşünüyorum ekran kartım bayağı eski rtx 3050 bekliyorum şöyle bişey var kaliteli görüntü için amd ekran kartı mı tercih etmeliyim nvidia mı işlemci ryzen 3 3100

ALADDİN ÇAKICI

80+ Silver
Sistemin ne bütçen ne kadar donanımların neler ayrıntılı yazarsan iyi olurdu ona göre öneri yapacağım

BeKo'O

80+ Silver
Yani önemli olan kartın gücü nvidia-amd ayrımı yapmamak lazım ama yazılım ve stabilite olarak nvidia daha iyi olduğu için yayın için daha verimli bir seçim olacaktır. 3050 işini görecektir. İşlemciniz 4 core olduğu için çoklu yayın vs gibi işlemlerdeki performansından emin değilim ben en az Ryzen 5 2600x veya 3600 gibi bir işlemciye geçmenizi tavsiye ederdim tabi bütçeniz var ise

yigithandeniz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
366
İsim
yigithandeniz
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Yani önemli olan kartın gücü nvidia-amd ayrımı yapmamak lazım ama yazılım ve stabilite olarak nvidia daha iyi olduğu için yayın için daha verimli bir seçim olacaktır. 3050 işini görecektir. İşlemciniz 4 core olduğu için çoklu yayın vs gibi işlemlerdeki performansından emin değilim ben en az Ryzen 5 2600x veya 3600 gibi bir işlemciye geçmenizi tavsiye ederdim tabi bütçeniz var ise
teşekkür ederim bu arada windows 11 mi kullanıyorsun bir soru soracağım da
Mesaj otomatik birleştirildi:

Sistemin ne bütçen ne kadar donanımların neler ayrıntılı yazarsan iyi olurdu ona göre öneri yapacağım
bütçe belirlemedim henüz donanımları yazmaya üşendim :D

BeKo'O

80+ Silver
Top Bottom