Kalitesiz macun kurumuş macundan iyi midir??

Vitor Pereira

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Reaksiyon skoru
2,600
Honor laptopum için termal bakım yapacağım 3 yılı geçmiş bulunmakta. Aldığımdan beri sadece fan temizliği yaptım soğutucu bloğun vidasını yalama yapmıştım sökemedim kaldı öyle. Bugün bir adet havya ve lehim teli aldım o vidayı sökmek için kullanıcam. Mevzu şu, tamamen kurumuş fabrikasyon macun mu daha iyidir? Yoksa 1.9wmk değere sahip halzniye macun mu daha iyidir? Kalitesiz macunu masaüstünde 95w işlemcime sürmüştüm 65° hiç geçmedi, ama kule tipi olduğu için serin çalışıyor diye düşünüyorum.
Laptopta bu durum ne olur? Teşekkürler.

Kaliteli yeni macun al
Kaliteli macun var ama onu masaüstüne ekran kartıma kullanıyorum yeni iyi macun almak istesem en az 150 200 lira ayda 1 2 kez kullandığım laptopa o kadar iyi macun kullanamam boşa gider

Honor laptoptan kastın ne zamanın modeli? 2-3 yıllık bir cihazsa üzerindeki kurumuş macunun daha iyi olma olasılığı yüksek bence :D

Honor laptopum için termal bakım yapacağım 3 yılı geçmiş bulunmakta. Aldığımdan beri sadece fan temizliği yaptım soğutucu bloğun vidasını yalama yapmıştım sökemedim kaldı öyle. Bugün bir adet havya ve lehim teli aldım o vidayı sökmek için kullanıcam. Mevzu şu, tamamen kurumuş fabrikasyon macun mu daha iyidir? Yoksa 1.9wmk değere sahip halzniye macun mu daha iyidir? Kalitesiz macunu masaüstünde 95w işlemcime sürmüştüm 65° hiç geçmedi, ama kule tipi olduğu için serin çalışıyor diye düşünüyorum.
Laptopta bu durum ne olur? Teşekkürler.
walla biraderin laptop a diş macunu sürdük devamkee, 3 yılı geçti..😁

Bence fan sesi rahatsız etmiyorsa hiç gerek yok. Kuru macun büyük ihtimalle daha iyi olur zaten dandiğe göre

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,158,685
Üyeler
184,042
Son üye
Nostramt
Geri