Rahasam 80+ Katılım 5 Haziran 2021 Mesajlar 318 Dahası Reaksiyon skoru 110 İsim Hasan ASAM 6 Mayıs 2024 #1 Bütçe 20000 Telefonda oyun oynama alışkanlığım yok. O yüzden kamera özelliği yüksek ve depolama alanı fazla bir telefon arıyorum. Neler önerebilirsiniz?
Telefonda oyun oynama alışkanlığım yok. O yüzden kamera özelliği yüksek ve depolama alanı fazla bir telefon arıyorum. Neler önerebilirsiniz?
sein. 80+ Bronze Katılım 27 Temmuz 2023 Mesajlar 554 Dahası Reaksiyon skoru 136 İsim Arda İlgilendiği Kategoriler Cep Telefonu, Sistem Parçaları Instagram ardafreecs Steam Freecs Discord qkenn 6 Mayıs 2024 #2 Rahasam yazmış: Telefonda oyun oynama alışkanlığım yok. O yüzden kamera özelliği yüksek ve depolama alanı fazla bir telefon arıyorum. Neler önerebilirsiniz? Devamı için tıklayın... Honor 90 olabilir
Rahasam yazmış: Telefonda oyun oynama alışkanlığım yok. O yüzden kamera özelliği yüksek ve depolama alanı fazla bir telefon arıyorum. Neler önerebilirsiniz? Devamı için tıklayın... Honor 90 olabilir