Kamerası üst düzey olan telefon önerisi

RuthlV5

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
518
Bütçe
100000000
bütçem sınırsız bütçe sorunum yok ama hem donanım hemde kamerada üst düzey bir telefon arıyorum yurtdışı olmaması lazım önerilerinizi bekliyorum

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_
bütçem sınırsız bütçe sorunum yok ama hem donanım hemde kamerada üst düzey bir telefon arıyorum yurtdışı olmaması lazım önerilerinizi bekliyorum
14 pro max ile 15 pro max arasında çok fazla fark yok ama fiyat fazla. 14 pro max alabilirsin. Cuma günü arkadaşım yd şarj aleti ile 34'e aldı.

1714550484089.png

14 pro max ile 15 pro max arasında çok fazla fark yok ama fiyat fazla. 14 pro max alabilirsin. Cuma günü arkadaşım yd şarj aleti ile 34'e aldı.
nerden aldı yurtdışına pek güvenesim gelmiyor açıkcası ama fiyat baya güzel düşünebilirim belki

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_
s24 ultra, 15 pro max, xiaomi 14 ultra, tavsiyem s24 ultra

15 pm ile 14 pm arasında kamerada çok fark var malesef her şey paraya göre arkadaslar kendinizi kandırmayın

Sen borsacı adamsın 15 pro max çekersin ...

15 pro max.

Geri