14 pro max ile 15 pro max arasında çok fazla fark yok ama fiyat fazla. 14 pro max alabilirsin. Cuma günü arkadaşım yd şarj aleti ile 34'e aldı.bütçem sınırsız bütçe sorunum yok ama hem donanım hemde kamerada üst düzey bir telefon arıyorum yurtdışı olmaması lazım önerilerinizi bekliyorum
bütçem sınırsız bütçe sorunum yok ama hem donanım hemde kamerada üst düzey bir telefon arıyorum yurtdışı olmaması lazım önerilerinizi bekliyorum
android telefonlar özellikke deniz gibi suda çekilen vidrolarda karıncalanma yapıyor. bence 15 pro max al ayrıca bi de magsafe powerbank alırsın olur biter.15 pro da şarj dayanmıyor diyorlar s24 ultra nasıldır?
nerden aldı yurtdışına pek güvenesim gelmiyor açıkcası ama fiyat baya güzel düşünebilirim belki14 pro max ile 15 pro max arasında çok fazla fark yok ama fiyat fazla. 14 pro max alabilirsin. Cuma günü arkadaşım yd şarj aleti ile 34'e aldı.
Eniştesinin yakını telefoncunerden aldı yurtdışına pek güvenesim gelmiyor açıkcası ama fiyat baya güzel düşünebilirim belki
s24 ultra, 15 pro max, xiaomi 14 ultra, tavsiyem s24 ultrabütçem sınırsız bütçe sorunum yok ama hem donanım hemde kamerada üst düzey bir telefon arıyorum yurtdışı olmaması lazım önerilerinizi bekliyorum