Yardım KAMERAYA 20.000₺vermek çok mu fuzuli masraf?

valla alkol sigara hatta dışarı bile çıkmıyorum bu özelliğimi de sevmiyorum ama arkadaş ortamı yok arkadaşım yok hatta yaşadığım yerde o yüzden bende parayı ya kenara ya mideye yada bilgisayara hobime (Rc Crawler araçlar) yatırıyorumb
al benden de o kadar hocam en iyisini yapıyorsunuz valla 2 senedir dışarda lazım oldukça su alıyorum onun dışında bir şey almıyorum. İnsanlar küçümsüyor aslında bir kahve parasından bir yemek parasından ne olacak diyorlar da onlar birike birike baya para ediyor. Hem birikim yapıyorum hem de beslenmeye spor salonu aidatına para harcıyorum

O işin sonu yok hocam o zaman sigaram yok alkolüm yok diye diye bir ton gereksiz harcama yaparsın katılmıyorum bu görüşe. Ufak şeyler için geçerli katılıyorum, 20k size ufak geliyorsa tamam da aksi takdirde mantıklı değil düşüncesindeyim.
Bana kalırsa bu işten gelir elde etmiyorsan bu durum gereksiz bir harcama olur hali hazırda canavar gibi çeken telefonun da var zaten. Telefonu webcam de yapabilirsin pc için.
Kanzi hani insanları hobileri fobileri felan olur ya o mantıktayım ben, biz hobi edinmeyi bilmeyen ve unutmuş insanlarız. Herkes senin gibi o işten gelir elde etmeyeceksen gerek yok kafasına. Bana görede bu kafadan çıkılmalı, mutlu olunacaksa alınmalı

Kanzi hani insanları hobileri fobileri felan olur ya o mantıktayım ben, biz hobi edinmeyi bilmeyen ve unutmuş insanlarız. Herkes senin gibi o işten gelir elde etmeyeceksen gerek yok kafasına. Bana görede bu kafadan çıkılmalı, mutlu olunacaksa alınmalı
Haklısın hocam katılıyorum ama hobinin de bir sınırı olur ya şimdi asgari ücret alan birisinin saat hobisi olamaz. 20 bin lirayı harcarken o paranın yokluğu sana koyacaksa 20 bin liralık bir hobi sana birkaç tık fazla gelmez mi

Valla ne aileler var bizde genelde gerginlik oluyor sonra iyiyiz eskiden durum yokken harcamaya biraz şey yapıyorlardı da şuan kendim kazanıyorum kendim yiyorum eve de ateşliyorum böyle saçma şeyler iyi ki yok şürketmek lazım diye boşa demiyorlar kötünün kötüsü var kısaca ufak tefek kavgalara ailem kötü diyenler bi dışarı bakmalı.
Konuya gelirsek bu para seni üzmeyecek rakamsa al geç hevesin merakın olan şeyleri yarına bırakmamak lazım hayat bu Allah korusun kaza yaparsın yatalak kalırsın veya bir süre yataktan kalkamaya cak hale gelebiliriz hepimiz engelli adayıyız o yüzden bugün yapmak istediğin almak istediğin şeyi yarına bırakmamak lazım geç olabilir o yüzden Allah kimseyi sağlık ile açlık ile sınamasın herkese huzurlu sağlıklı bolluk bereketli ömürler nasip eylesin
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

valla alkol sigara hatta dışarı bile çıkmıyorum bu özelliğimi de sevmiyorum ama arkadaş ortamı yok arkadaşım yok hatta yaşadığım yerde o yüzden bende parayı ya kenara ya mideye yada bilgisayara hobime (Rc Crawler araçlar) yatırıyorum
sizin gibiyim hocam bir sene önce adanadan istanbula taşındım ne tanıdığım birisi nede bildiğim bir yol var evden iş işten ev ailem kötü demiyorum sadece bu huylarını sevmiyorum.

kesinlikle hocam ben kendim bile izlemeyi çok seviyorum hobi edinmeyi çok seviyorum ama türkiyede hobi sahibi olmak çok masraflı. İnstagram hesabım gizli hesap zaten. ama anı defteri olarak paylaşımlar yapmayı çok seviyorum kamera alırsam hesabımı herkese açık yapar öyle paylaşımlar yaparım

O işin sonu yok hocam o zaman sigaram yok alkolüm yok diye diye bir ton gereksiz harcama yaparsın katılmıyorum bu görüşe. Ufak şeyler için geçerli katılıyorum, 20k size ufak geliyorsa tamam da aksi takdirde mantıklı değil düşüncesindeyim.
Bana kalırsa bu işten gelir elde etmiyorsan bu durum gereksiz bir harcama olur hali hazırda canavar gibi çeken telefonun da var zaten. Telefonu webcam de yapabilirsin pc için.
size pek katılmıyorum açıkçası yediğinizden içtiğinizden kısacak kadar değerli değil hiçbirşey

Haklısın hocam katılıyorum ama hobinin de bir sınırı olur ya şimdi asgari ücret alan birisinin saat hobisi olamaz. 20 bin lirayı harcarken o paranın yokluğu sana koyacaksa 20 bin liralık bir hobi sana birkaç tık fazla gelmez mi
ben yeri geliyor bi ayda asgari ücret bile almıyorum ama aile işi yemek yol ev vs. hiçbir masrafım yok paramı kendi hobilerime sevdiğim şeylere harcıyorum

size pek katılmıyorum açıkçası yediğinizden içtiğinizden kısacak kadar değerli değil hiçbirşey

ben yeri geliyor bi ayda asgari ücret bile almıyorum ama aile işi yemek yol ev vs. hiçbir masrafım yok paramı kendi hobilerime sevdiğim şeylere harcıyorum
O zaman size çok koyacak bir para değil demek ki 20 bin. Alın gitsin en iyi kararı verecek olan sizsiniz sonuçta.

O zaman size çok koyacak bir para değil demek ki 20 bin. Alın gitsin en iyi kararı verecek olan sizsiniz sonuçta.
Koyar hocam tabii ki :D taksitli almasam ödeyemem hatta şuan ama yinede içimde kalmasını istemiyorum valla ya

Dostum bana kalirsa 2.elden az kullanilmis saglam kamera almak daha iyi uyguna gelir sifir olmasi bence illaha sart degil o kadar onemli degil.

Geri