Kampanya sistem önerisi

`Lonely

80+
Reaksiyon skoru
94
Bütçe
9000
Merhaba, ben Lonely uzun zamandır donanım arşivini takip ediyorum ve bugünlerde bilgisayar almaya karar verdim, bütçem 9 bin TL ve dün kampanyalara baktığımda Vatan bilgisayarın web sitesinde 9 bin TL'ye 5600xt'li sistem kaçırdığımı gördüm bunun gibi kampanya yarı fiyatına gelebilecek 9 bin TL'ye alabileceğim sistemler olur mu acaba bildiğiniz yakın tarihte kampanya olacak mı donanım arşivi kanalında veya başka yerde fark etmez yardımcı olursanız sevinirim forumda yeniyim tekrar belirtmek isterim. Not: Kasa için bütçem 9 bin TL yani monitör ve ekipmanlar dahil değil.

incehesapda 300 TL fazlaya rtx 2060lı sistem var bütçe arttırabilirsen alınabilir (ssd değişerek)

İşlemci tercihim AMD onu söylemeyi unutmuşum ve attığınız sistemde değişme yok ekran kartı olarak tam fiyat performans gibi gözüküyor aslında güzel bir seçim olabilirdi ama daha mantıklı seçimler arıyorum yani İntel işlemci taraftarı değilim.

Üstelik anakartı H410M, bu fiyata asla alınmaz hocam. Gamegaraj'da güzel indirimler oluyor, takip ederse RTX 3060 sistem alır.
Şuan ki fiyatlarla böyle bir sistem atabilir misiniz? Hep "gamegaraj'da indirimler oluyor, onlara bak" felan diyorsunuz ama şuan gamegarajda 1660 superli sistem 8.300e satılıyor

Şuan ki fiyatlarla böyle bir sistem atabilir misiniz? Hep "gamegaraj'da indirimler oluyor, onlara bak" felan diyorsunuz ama şuan gamegarajda 1660 superli sistem 8.300e satılıyor
Daha bir kaç gün evvel 10K'ya RTX 3060 sistem satıldı, bende 2 hafta önce almıştım başka bir sistem. Hatta aldığıma dair fotoğraf bile atarım.

Üstelik anakartı H410M, bu fiyata asla alınmaz hocam. Gamegaraj'da güzel indirimler oluyor, takip ederse RTX 3060 sistem alır.
9 bin TL'ye 3060'lı sistem görmüştüm aybaşı aslında önüme çıkmıştı haklısınız 9 bin TL'ye satan oluyor bazen ama aybaşından bugüne çok şey değişti piyasada

Mesela 30 - 50 - 100 kişi gibi istek olursa 9 bin TL'ye kasa imkanı var mı yani acelem yok ama kampanya olursa direk alabilirim bütçem bu civarda çünkü

Geri